Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-1

 

Πολύ δυνατό και ταυτόχρονα δραματικό ήταν το παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής ανάμεσα στο γηπεδούχο Φίλιππο Μέσης και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για…καρδιακούς και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε πραγματική μάχη.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο Διαβατού στο προηγούμενο εντός έδρας και τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Μάκη Γιαννόπουλου προηγήθηκαν στο παιχνίδι (51′ Αρβανιτίδης, το πρώτο γκολ της χρονιάς), δεν κατάφεραν όμως να κρατήσουν το προβάδισμα, ενώ λίγο έλειψε στο 90+2′ να χάσουν το παιχνίδι.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα, έχουν όμως πολλά παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης Γιοβανόπουλο. Ο εκνευρισμός των παραγόντων των “πράσινων” ήταν έκδηλος μετά το τέλος του αγώνα, ενώ και στις δηλώσεις του στο Imathia Sports News, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μιχάλης Αλεξιάδης, εξέφρασε την αγανάκτηση του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, για τη σημερινή διαιτησία.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, αλλά και πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Το 0-0 του ημιχρόνου αποτύπωνε πλήρως την ισορροπία που υπήρχε, δίνοντας το στίγμα του τι θα ακολουθούσε.

Κι όμως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να προηγηθούν με τον Αρβανιτίδη, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Δημοσθένους, θα περάσει τον Βερβαντίδη και θα πλασάρει, δίνοντας το προβάδισμα στον Φίλιππο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκε στο γήπεδο της Μέσης.

Ο Αγροτικός ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να ανοιχτεί για την ισοφάριση και ο Μιχάλης Αλεξιάδης ρίσκαρε κάνοντας διπλή αλλαγή τους Πύρκα και Χριστιά, που έμελλε να είναι οι πρωταγωνιστές στο τελευταίο 20λεπτο.

Στο 86′, μετά από σέντρα του Χαμπαλάνοβ, ο Πύρκας θα κάνει κεφαλιά πάσα στον Χριστιά, ο οποίος θα δώσει ασίστ στον Τέτο, που βρισκόταν στη μικρή περιοχή και αυτός θα σκοράρει, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Στους πανηγυρισμούς, ο 23χρονος αμυντικός θα βγάλει τη φανέλα του και θα δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.

Στο 90+2′ θα γίνει η φάση του αγώνα, καθώς ο Χρήστος Οικονόμου θα κάνει βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Φίλιππου, ο  Πύρκας θα κάνει καλό κοντρόλ και απέναντι στον εξουδετερωμένο Ιωακειμίδη θα πλασάρει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Παντζερίδης (26′ Αρβανιτίδης), Μόσχος, Μουρατίδης, Κουτσιμπασόπουλος (46′ Καρασαλίδης), Τσανακτσίδης, Τσιάμης, Δημοσθένους, Κελεσίδης, Γιαννόπουλος, Ζερδαλής.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Σερασκέρης (72′ Πύρκας), Οικονόμου Α., Τέτος, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Χ., Μπάμπος, Χαμπαλάνοβ, Σουλιώτης (72′ Χριστιάς), Χαραλαμπίδης, Καφές (76′ Αδαμίκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected