Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3-7

Γκολ με το…τσουβάλι, ένας Γιώργος Κίτσας που ακόμα…σκοράρει και τον απίστευτο ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων του Χρήστου Δελητζάκη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα Κεραυνού Επισκοπής και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, με τον Γιώργο Κίτσα να βρίσκεται σε επιθετικό οίστρο και να πετυχαίνει 5 γκολ και να χάνει άλλα…τόσα! Σημαντικός επίσης παράγοντας, η έλευση του Σάββα Αβετίδη, ο οποίος έχει καταφέρει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, παίρνοντας το 100% απ’ όλους τους παίκτες του.

Από τους γηπεδούχους, αυτό που τους χαρακτηρίζει και αποτελεί ένα στοιχείο που δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια, είναι η “άγνοια κινδύνου” και ο τρομερός ενθουσιασμός των νεαρών παικτών. Παρόλο που η ομάδα έμεινε από πολύ νωρίς στο σκορ, δεν τα παράτησαν, κυνήγησαν το γκολ και θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεν τους έλειπε η εμπειρία και η αποφασιστικότητα.

Ο ΠΑΟΚ, με τη συμπλήρωση του ημιώρου ήδη ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 και έκανε τη συνέχεια καθαρά…διαδικαστική, αν και όπως είπαμε ο Κεραυνός πάλεψε μέχρι τέλους. Ο Γιώργος Κίτσας πέτυχε και τα τέσσερα γκολ (5′-11′-20′-34), ενώ πέτυχε και πέμπτο στο 64′! Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο πολύ καλός Γάτσος στο 58′ με απευθείας φάουλ.

Ο ίδιος παίκτης για την Επισκοπή μείωσε στο 68′ σε 2-5 με πλασέ, ενώ ο Γιάννης Ραφαηλίδης στο 73′ έκανε το 3-5, δίνοντας προσωρινό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όμως ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι το φινάλε (Τόλιος 84′, Κίτσας Θ. 88′), βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων.

Διαιτητής της συνάντησης ο Στέφανος Παρασίου με βοηθούς τους Νίκο Βαλκάνο και Αλέξανδρο Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Μιδούρης, Χαραλαμπίδης, Μάρκου, Γκότσης, Στογιάννος (40′ Καραντώνης), Γάτσος,, Ραφαηλίδης Γ., Ζιαμπάκας (65′ Καρυπίδης), Φράγκης, Δίγκας, Κελεσίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μπουκλάς Α., Τόλιος, Κίτσας Ε.Λ (42′ Κίτσας Σ.), Τζέπης Ν., Κίτσας Ε.Π., Λαδάς, Κίτσας Β., Τζέπης Γ., Κίτσας Α. (70′ Κίτσας Δ.), Χαρισούδης, Κίτσας Γ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected