Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Θύελλα Στενήμαχου 0-0

 

Το πιο σκληρό παιχνίδι, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και μονομαχίες σώμα με σώμα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, ήταν αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και τη Θύελλα Στενήμαχου. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, όμως το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο MVP της 3ης αγωνιστικής Αντώνης Καρολίδης, ο οποίος βγήκε πρώτος στις ψήφους των αναγνωστών μας, με ποσοστό 46,81%.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, η οποία επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τις κινήσεις των 22 ποδοσφαιριστών. Οι Γιώργος Σπυριδωνίδης και Σάκης Παπαδίνας για τους γηπεδούχους ακολούθησαν την πεπατημένη όσον αφορά το σύστημα, με τον Γουλσουζίδη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Γιάννου προσπάθησε με πολυπρόσωπο κέντρο να ελέγξει τον νευραλγικό χώρο, παρόλες τις απουσίες που αντιμετώπιζε στο σημερινό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν τις λιγοστές φορές που βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση να σκοράρουν, ενώ αντίστοιχα και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες που υπό προυποθέσεις θα μπορούσαν να αποφέρουν κάτι καλό.

Το τέλος βρίσκει τις δύο ομάδες να βάζουν στο…σακούλι τους από ένα βαθμό, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1, όπως είναι το φετινό.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Βουτσικίδης, Τρούπκος, Καρολίδης, Δεβετζίδης, Κάμινας, Βύζας, Σαντίνι, Τσιότσιος (78′ Κολίτσης), Γουλσουζίδης (78′ Παπαρέντης), Παπαδίνας.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Γίδαρης Κ., Στογιάννης, Σταμάτης Π. (60′ Σταμάτης Α.), Σταμάτης Θ., Κώτελης, Καρατζάς (86′ Γκουντάρας), Γιάννου, Χατζηρόζης (71′ Παπαλεξίου), Αδαμίδης, Γκατζίδης.

Δηλώσεις προπονητών

Σάκης Παπαδίνας : “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοση στο σημερινό παιχνίδι. Θεωρώ πως είμασταν άτυχοι, αφού δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εμφανές πως όποιος σκόραρε θα κέρδιζε. Ήμασταν ανώτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν είχαμε περισσότερη τύχη, ίσως να κερδίζαμε τους τρεις βαθμούς”.

Γιάννης Γιάννου : “Η ομάδα παρόλο που είχε ελλείψεις σε σχέση με το παιχίδι στη Μελίκη, πάλεψε, είχε πάθος και τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Υπήρξαν φάσεις που αν είμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και τότε η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν τελείως διαφορετική”.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected