Διάφορα

Football League 2 – 21/10 η σέντρα!

Στα γραφεία της Football League έγινε πριν λίγο η κλήρωση στους δύο ομίλους της Football League 2, με τη σέντρα να ορίζεται τελικά για τις 21 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, θα ανέβουν συνολικά τέσσερις ομάδες στη Football League, δύο από κάθε όμιλο. Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου, και μια ακόμη ομάδα, η οποία θα προκύπτει από αγώνες play off μεταξύ όσων τερμάτισαν στις θέσεις 2-5 κάθε ομίλου.

Αναφορικά με τον υποβιβασμό, πέφτουν οι δύο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ θα παίξουν αγώνα play out οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση από το τέλος. Αυτά τα δεδομένα ίσως αλλάξουν, καθώς αναμένεται η προκήρυξη της Δ’ Εθνικής και το πόσες ομάδες θα προβιβάζονται από τους ομιλους της.

Το παρών στην κλήρωση έδωσαν παράγοντες από όλους τους συλλόγους του Νοτίου Ομίλου και αρκετοί από τον Βόρειο Όμιλο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης τους ενημέρωσε ότι κάθε ομάδα έχει λαμβάνειν επιχορήγηση 50.000 ευρώ. Οσες ομάδες έχουν οφειλές από πέρυσι στην Ένωση, το ποσό αυτό κρατείται εις διπλούν από αυτό της επιχορήγησης.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική των δύο ομίλων

(Με κόκκινα οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται Ημαθιώτες)

Νότιος όμιλος

1η αγωνιστική

Αχαρναϊκός – Ρούβας
Πανηλειακός – Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας – Παναιγιάλειος
Γλυφάδα – Φωστήρας
Εθνικός Αστέρας – Κόρινθος
Προοδευτική – Χανιά
ΡΕΠΟ: Επισκοπή

Βόρειος όμιλος

1η αγωνιστική

Βατανιακός Δόξα Κρανούλας
Κασσιώπη – Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Τύρναβος 2005 – Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός ΑΠΣ Ζάκυνθος
Οδυσσέας Κορδελιού – Τηλυκράτης Λευκάδας

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected