Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αιγινιακός 1-1

 

Σε καλό δρόμο ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο έδειξε η ομάδα του Αιγινιακού, παρά το 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αντίπαλο των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική. Ο Αιγινιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη, με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Μπουζούκη (26΄) και Σαββίδη (32΄).

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πίεσαν από την αρχή, προηγήθηκαν στο 14′ με πλασέ του Τσιαμπέρα έπειτα από πάσα του Ευαγγελόπουλου, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 35′ ο έμπειρος δεξιός μπακ Μητράκας, που πήρε την μπάλα από τον Σαββίδη πέρασε και τον Παπανικολάου και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Παπανικολάου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως αποτελούν μια σκληροτράχηλη ομάδα, με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αρκετά ταχείς, ειδικά στα άκρα. Το συγκεκριμένο φιλικό αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή να τεστάρει την ενδεκάδα που έχει κατά νου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στις 21/10.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ επανήλθαν μετά τους τραυματισμούς τους οι Μάνθος Πλατάκης, Κώστας Έξαρχος και Νίκος Ραπτόπουλος. Αντίθετα, δεν αγωνίστηκαν οι Προβατίδης, Μπάκανος, Ντούλας και Δασκαλόπουλος.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Παπανικολάου, Μπαγγέας, Μπαγλαρίδης, Γελαδάρης, Καπασακαλίδης, Παυλίδης, Μπεκιάρης, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Τσιαμπέρας, Κλιάνης. Αγωνίστηκαν και οι Καρασκόρδας, Παπαδόπουλος, Κωτσιαρίδης, Θαμνόπουλος, Αγγελάκης.

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Τασίδης, Αποστολίδης, Μποταϊτης, Μπουζούκης, Ραπτόπουλος, Ζούρκος, Κυρτέγος, Σαββίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ράπτης, Μπαμίχας, Καπετάνος, Μιλκούδης, Γιαντσέλης, Γιαουτζής, Κοσμίδης, Καθάριος, Πλατάκης, Έξαρχος, Κυπαρίσσης, Κοκόλης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected