Εθνικός Κλειδιού VS ΑΕ Αλεξάνδρειας – Οι δηλώσεις των προπονητών

Ίσως το παιχνίδι με τις περισσότερες ιδιαιτερότητες αποτελεί το ζευγάρι που βγήκε πρώτο από την κληρωτίδα, αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Κλειδιού και στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Οι δύο προπονητές (οι οποίοι παρεπιπτόντως είναι και κουμπάροι) Χρήστος Τερζίδης και Βασίλης Παπαδημητρίου μίλησαν για το παιχνίδι αυτό, που όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τους, ήθελαν πολύ να το αποφύγουν!

Χρήστος Τερζίδης : “Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, μιας και με συνδέουν πολλά με την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Εκτός του ότι αγωνίστηκα εκεί, με συνδέουν πολλά τόσο με την πόλη, όπου άλλωστε διαμένω όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Έτσι το ήθελε όμως η τύχη και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για πρόκριση. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία και σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα και η γρήγορη σωτηρία. Εμείς όπως προείπα θα αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και ότι βγει”.

Βασίλης Παπαδήμητρίου : “Τι να πω τώρα για το ματς… Η τύχη μας έφερε να έρθουμε αντιμέτωποι με τον φίλο και κουμπάρο μου Χρήστο και σε μία ομάδα η οποία τη θεωρούμε από τις πολύ δυνατές της Α1. Εμείς είμαστε στο στάδιο της…ανοικοδόμησης και σίγουρα το παιχνίδι αυτό το βλέπουμε και σαν τεστ ενόψει των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα. Δεν θα υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας και θα επιδιώξουμε την πρόκριση.”

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected