Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Τέλος ο Παντόπουλος

Πριν λίγο ο αρχισυντάκτης του blog “trikala-imathias.blogspot.gr” Νίκος Σαλτουρίδης ανέβασε στο facebook το εξής κείμενο :

“Η πορεία της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τα 2-3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία οδήγησαν τον προπονητή κ. Μιχάλη Παντόπουλο να υποβάλει την παραίτησή του, έδωσαν δυστυχώς τροφή σε ορισμένους φίλους να εκτοξεύσουν ύβρεις και απαξιωτικές κουβέντες εναντίον μου και εναντίον της Διοίκησης, η οποία ανέλαβε φέτος να σηκώσει το βάρος της λειτουργίας της ομάδας, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο χλευασμός, η προσβολή, ο μηδενισμός και η απαξίωση, βρέθηκαν στην ημερήσια διάταξη. Λυπηρό φαινόμενο στη μικρή κοινωνία του χωριού μας, γιατί οι φίλοι της ομάδας (και του κάθε Συλλόγου) στα δύσκολα φαίνονται”.

Το Imathia Sports News δεν έχει μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Παντόπουλο, όμως κρίνοντας από την ανάρτηση του καλού μας φίλου και συνεργάτη Νίκου Σαλτουρίδη, η ομάδα πλέον προχωρά χωρίς τον -πρώην πλέον-προπονητή της. Σίγουρα τα φαινόμενα που περιγράφονται στην ανάρτηση είναι λυπηρά, εμείς σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο χωρίς περαιτέρω σχολιασμό.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected