Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

Κι όμως υπάρχει…ζωή στην Καψόχωρα! Μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Μακεδονικό Πλατάνου και τις συνεχόμενες αποτυχίες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα νίκησε τον Αχιλλέα Νάουσας και μάλιστα με ανατροπή!

Από την άλλη ο Αχιλλέας ηττάται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, προβληματίζοντας με την απόδοση του και τη δυστοκία που χαρακτηρίζει την ομάδα. Ο Βασίλης Κουρογεωργάκης καλείται να βρει το…κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ομάδα, που ομολογουμένως αποτελείται από πολλούς ποιοτικούς παίκτες φέτος.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Στέλιου Διτσόλα κατέθεσαν…ψυχή στο χθεσινό παιχνίδι και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-1, μετά το αρχικό σοκ και το γρήγορο γκολ του Κακούδη στο 8′. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καψόχωρας πίστεψαν πως οι Ναουσαίοι θα φύγουν με ένα εύκολο “διπλό”, όμως στο ποδόσφαιρο…ποτέ μη λες ποτέ!

Ο Στέλιος Διτσόλας έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση και στο 21′ θα φέρει το ματς στα ίσια και 15 λεπτά αργότερα (36′) θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Ο προπονητής και παίκτης της ομάδας, με την εμπειρία του και τις διαρκείς φωνές προς τους συμπαίκτες του, ήταν ο κινητήριος μοχλός της μεγάλης ανατροπής.

Ο Αχιλλέας βγήκε στην επίθεση για την ισοφάριση και ήταν πολύ απειλητικός, με τους χαφ της ομάδας να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους και να πιέζουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο 17χρονος Τσαλαμπάνας (μάλιστα ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως έβρισε τον βοηθό!) αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και τους ανάγκασε να γυρίσουν πίσω για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.

Βλαχοδήμος, Παπατάνος και Κακούδης έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαρίες για τους φιλοξενούμενους, με τον Μεντεσίδη να βρίσκεται σε καλή μέρα και να αποκρούει κάθε κίνδυνο προς την εστία του.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς και τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με την τύχη τους που δεν κατάφεραν σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Κωτούλας, Σταμούλης, Πολυζόπουλος, Μανάκης, Όμπιντικ, Σωτηρόπουλος (52′ Παπαδιάς), Νιάκας (90+1′ Πουρλιοτόπουλος), Τσαλαμπάνας, Πιπιλιάρης, Διτσόλας (80′ Χρυσόπουλος).

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Δημητρίου, Χατζηιωαννίδης, Θεοδοσιάδης, Μάραντης, Τουμαράς, Βύζας (30′ λ.τ. Στέφος), Βλαχοδήμος, Παπατάνος, Κακούδης, Μπράτσης.

Δηλώσεις προπονητών

Στέλιος Διτσόλας : “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη και την τεράστια προσπάθεια., παρόλο που παίζαμε για 40 λεπτά περίπου με 10 παίκτες. Η νίκη αυτή είναι βάλσαμο θα έλεγα τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και ψυχολογικής, καθώς μέσα στην εβδομάδα περάσαμε πολλά. Δικαιούμασταν τη νίκη 100% και χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα και γω γι’ αυτό”.

Γιώργος Κασαπίδης (τερματοφύλακας Αχιλλέα) : “Δεν ξέρω ειλικρινά τι φταίει… Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, όμως δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Θα πρέπει γρήγορα να δούμε τι φταίει και να δουλέψουμε πολύ στον τομέα αυτό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected