Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Διγενής Λακκώματος 2-1

Τον…αέρα του Διγενή έχει πάρει ο ΠΑΣ Λευκαδίων, καθώς στον τύποις επαναληπτικό του αγώνα πριν 15 μέρες στο Λάκκωμα, κέρδισε και πάλι με το ίδιο σκορ. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη δεν έκανε την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, όμως ήταν αποτελεσματική και άντεξε στην πίεση που άσκησε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Στέφανου Μπορμπόκη, μία εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της Δ’ Εθνικής κόντρα στον Κιλκισιακό, έφτασε στα Λευκάδια χωρίς τους Μιχάλη, Βιτλή, Δούμα και Φακιρίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και προφυλάχτηκαν από τον έμπειρο προπονητή.

Τα περισσότερα προβλήματα όμως παρουσιάστηκαν στους γηπεδούχους, καθώς ο Γιώργος Τυριακίδης δεν είχε στη διάθεση του τους Συμπεθέρη, Κοτζαχρήστο, Μαργιορίδη, Κωνσταντινόπουλο και Πέτγαζλη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Την εβδομάδα που διανύουμε θα γίνει “αγώνας δρόμου” για να προλάβουν τον αγώνα στα Γρεβενά με τον τοπικό Πυρσό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε τελικά στις 16.30μμ και το Imathia Sports News κάλυψε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα και σας μεταφέρει παρακάτω την εικόνα του παιχνιδιού (μη χάσετε σε επόμενες αναρτήσεις τα video με τα γκολ και πλούσιο φωτορεπορτάζ).

Φάσεις και γκολ

3′ – Καλό σουτ του Παπαδόπουλου μετά από πολύ ωραία πάσα του Κωστικίδη, λίγο άουτ.

11′ – Γύρισμα του Τσάλμα στην περιοχή, ο Παπαστεργίου από καλή θέση λίγο άουτ.

15′ ΓΚΟΛ – Κόρνερ του Πετρίδη από αριστερά, πιο ψηλά από όλους ο Μάκης Μισαηλίδης και με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ (1-0).

17′ – Μακρινό ευθύβολο σουτ του Σπυριδωνίδη, λίγο άουτ.

25′ – Ωραία κεφαλιά του Γκατζογιάννη, λίγο άουτ.

33′ – Πάσα από τα 40 μέτρα του Στασινόπουλου, βγάζει τετ-α-τετ τον Παπαποστόλου, που αστοχεί για…χιλιοστά.

41′ ΓΚΟΛ – Ο Κουβατσίδης από δεξιά μπαίνει στην περιοχή, κάνει παράλληλη σέντρα και ο Γερομανώλης στην προσπάθεια να διώξει τη μπάλα, θα τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του (2-0).

53′ ΓΚΟΛ – Απευθείας φάουλ του Κωστικίδη, εντυπωσιακά στη γωνία του Μαλέσιου (2-1).

59′ – Καλό σουτ του Καλαϊτζίδη από δεξιά, λίγο άουτ.

76′ – Εντυπωσιακό δεξί βολέ του Δημητρακόπουλου στην κίνηση, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μαλέσιου.

86′ – Απευθείας φάουλ του Πίτου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα με πολύ φάλτσο, λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπούρκα.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Γιαμτζίδης, Κουβατσίδης, Πληκαδίτης, Μισαηλίδης Μ., Πασχώνης, Μισαηλίδης Π., Παπαστεργίου, Σπυριδωνίδης, Πίτος, Πετρίδης, Τσάλμας. Αγωνίστηκαν και οι Μαλέσιος, Χαρατσίδης, Καλαϊτζίδης, Ίντος, Λαμπρίδης, Μπρέγκου, Σιδηρόπουλος.

Διγενής Λακκώματος : Μπούρκας, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Κατσόγλου, Γερομανώλης, Μανώλη, Δημητρακόπουλος, Στασινόπουλος, Κωστικίδης, Γκατζογιάννης, Παπαποστόλου. Αγωνίστηκαν και οι Σαραγιώτης, Σαρβανίδης, Χρυσοχόης.

*Πριν τον αγώνα η διοίκηση του ΠΑΣ Λευκαδίων τίμησε τον Στέφανο Μπορμπόκη για την μεγάλη του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P