Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-2

Συνεχίζει το…αρνητικό σερί στα φιλικά παιχνίδια η ΑΕ Αλεξάνδρειας, καθώς ηττήθηκε και από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 0-2, στον αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι ήταν το ντεμπούτο του Τόλη Τερζή στον πάγκο της ομάδας (μόνο στον πάγκο δεν κάθισε, αφού στο δεύτερο μέρος πήγε στην απέναντι πλευρά για να δίνει οδηγίες στους αμυντικούς) και σίγουρα η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να προβλημάτισε τον πρώην τεχνικό των Λευκαδίων. Το Imathia Sports News πλησίασε τον κόουτς μετά το τέλος του αγώνα και σε ερώτηση μας πως είδε την ομάδα, μας ανανέωσε το ραντεβού για μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα έχει μια καλύτερη εικόνα και μέσα από τις προπονήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν μία ολοκληρωμένη ομάδα, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρσι ανέβηκε κατηγορία αήττητη, ενώ φέτος έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, κάνοντας λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες.

Ο νέος προπονητής καλείται να βρει άμεσα την απαραίτητη χημεία μέσα στην ομάδα, πράγμα που φαίνεται να της λείπει την περίοδο αυτή και είναι φανερό μέσα από τα φιλικά. Χαρακτηριστικό και σήμερα οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις και το πρόβλημα στην κυκλοφορία όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά. Ο Ηρακλής χθες έκλεψε πολλές “μπάλες” στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να κάνει αρκετές επιθέσεις, με τις περισσότερες να καταλήγουν σε σημαντικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη προηγήθηκε στο 44′ με αυτογκόλ των γηπεδούχων και στη συνέχεια ο προπονητής των πρωταθλητών της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας ζήτησε οι γραμμές να παίξουν λίγο πιο πίσω, δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν τους εκμεταλλεύτηκαν, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπούγιας με ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από λάθος στο κέντρο για την Αλεξάνδρεια και κάθετη πάσα του Ζελιλίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασσαβίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ.Ε, Κεστελίδης, Σίμος, Παπαδημητρίου, Καμπερίδης, Τζεβελέκης, Χαλβατζής, Παπαδόπουλος Α. Αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Βλάχος, Αραπέλης, Παπαδόπουλος Κ.Η.,Βαταμίδης, Χατζηβασιλείου, Κελεσίδης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Λαμπαδάρης, Βερτουδάκης, Γκιαούρης, Σακαλής, Πολυκάρποβ, Τζομπάνογλου, Ζυρίδης, Αλεξόπουλος, Καρατζιάς, Μυσιρλή, Σαμπιασβίλι. Αγωνίστηκαν και οι Τσομπάνος, Ρετζέλης, Παναγιωτίδης, Πουλιανίτης, Αθανασιάδης, Ζελελίδης, Μπούγιας.

*Πολύ λίγος ο κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, μεταξύ αυτών καιο πρώην προπονητής της ΑΕΑ και νυν του Καμπανιακού, Γιάννης Ζαπρόπουλος, που βρέθηκε στο γήπεδο για να “κατασκοπεύσει” την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected