Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Σκληροτράχηλη και με δυνατή έδρα

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας θα αγωνιστεί φέτος στη Δ’ Εθνική. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, μετά την άνοδο και την εντυπωσιακή περσινή πορεία (κερδίζοντας μάλιστα δύο φορές τον Αιγινιακό, που φέτος θα αγωνιστεί στη Football League 2), άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά το ρόστερ.

Η προετοιμασία που σχεδίασε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παπούλας ήταν επιπέδου επαγγελματικής ομάδας, όπως χαρακτηριστικά μας τονίζει ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαγγέας σε συνέντευξη του στο Imathia Sports News, που θα δημοσιεύσουμε αργότερα.

Στα φιλικά που έδωσε την περίοδο αυτή, η ομάδα αγωνίστηκε με τρεις Ημαθιώτικες ομάδες, ενώ στα τελευταία φιλικά παρουσιάζονται κάποια επιθετικά προβλήματα, τα οποία ο προπονητής προσπαθεί να λύσει μέσα από τις προπονήσεις.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας από την Πιερία, η στήριξη του κόσμου, που πέρσι αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Μπορεί το χωριό να είναι μικρό, όμως ο Αχιλλέας είναι συμπαθής στην περιοχή και προσελκύει κόσμο από όμορες κοινότητες.

Φιλικά Προετοιμασίας

6/10  Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αιγινιακός  1-1 (14′ Τσιαμπέρας)

27/9  ΑΟ Πυργετού – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  3-0

21/9  Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι  1-3  (39′ Κλιάνης)

17/9  Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ηρακλής Αμπελοκήπων  1-4 (25′ Αγγελάκης)

8/9  ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  0-1 (64′ Αγγελάκης)

5/9  Βατανιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  0-0

25/8  Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αχιλλέας Νεοκάστρου  1-0 (60′ Τσιαμπέρης)

Το ρόστερ της ομάδας

Αποκτήθηκαν

Καρασκόρδας (Εθνικός Κατερίνης), Παπανικολάου, Γελαδάρης (Άρης Κοκκινοπλιτών), Μπαγλαρίδης (Εθνικός Κατερίνης), Τζιαμάς, Μπέης, Παυλίδης (Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα), Μπεκιάρης (Αιγινιακός), Τσιαμπέρας, Νάκας, Θαμνόπουλος, Τάσιος (Εθνικός Κατερίνης), Γκόλιας (ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς), Πάτσιος, Ευαγγελόπουλος (Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα), Αγγελάκης, Αδαμίδης.

Αποχώρησαν

Κουδούνας (Εθνικός Κατερίνης), Ευθυμιάδης (Όλυμπος Λεπτοκαριάς), Βαρβαρέζος (ΓΑΣ Σβορώνου), Σέου (Εθνικός Κατερίνης), Κόλα (Βατανιακός), Κεσίδης (Κύπρος), Κουμορτζής (Άνω Αη Γιάννης), Στύλος (τέλος καριέρας).

Παρέμειναν

Μπαγγέας, Κλιάνης, Καπασακαλίδης, Σιγαρτζίδης, Μπαλαμπάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected