Super League 1

Πανιώνιος VS Κέρκυρα – MVP ο Αναστασόπουλος!

Με γκολ του Καραλή στο 71′ η Κέρκυρα “έκλεψε” τη νίκη από τον καλύτερο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-0). Συντριπτική κατοχή, αλλά λίγες φάσεις από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ημαθιώτη πορτιέρο, Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος κατέβασε…ρολά στην εστία της Κέρκυρας!

Μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα παρέταξε η Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο. Μοναδικός προωθημένος της ομάδας του πρώην «κυανέρυθρου» Άκη Μάντζιου, ήταν ο Μπάρκογλου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβαλε το Ρόβα σε ρόλο μπροστά από τους στόπερ ενώ εκεί έπαιξε για πρώτη φορά ο Αυλωνίτης μιας και ο Κουλουχέρης ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Λάθη, πολλά φάουλ, κακές εκτελέσεις κόρνερ και ελάχιστες επιθετικές ενέργειες ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο να φτάνει κοντά στο γκολ με δύο πολύ καλά σουτ από Κούρο και Σάμαρη. Ο Αναστασόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις με επεμβάσεις στην αριστερή και δεξιά του πλευρά αντίστοιχα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Πανιώνιο να πιέζει την Κέρκυρα και να αναζητεί διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Κολοβός και Σάμαρης πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία παιχνιδιού με τους αμυντικούς της Κέρκυρας να υποπίπτουν σε πολλά φάουλ.  Σε ένα από αυτά ο Σάμαρης με εκτέλεση από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος είχε κλείσει την Κέρκυρα στο μισό γήπεδο χωρίς ωστόσο να βρίσκει ορθόδοξο τρόπο για να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Μακρινά σουτ, κόρνερ και φάουλ ήταν ο τρόπος που έψαχνε το γκολ ο Πανιώνιος. Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη ενώ είχε ξεκάθαρη υπεροχή δεν κατάφερε να σκοράρει και σα να μην έφτανε αυτό βρέθηκε και πίσω στο σκορ. Ο Καραλής κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων από μπαλιά του Λεόν και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο Ελευθερόπουλος έβαλε Γουνδουλάκη και Διαμαντάκο στον αγώνα προκειμένου να γίνει ακόμη πιο επιθετικός ο Πανιώνιος αλλά παρόλα αυτά οι «κυανέρυθροι» δεν σκόραραν.

Συνθέσεις

Πανιώνιος : Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (Διαμαντάκος 73′), Μενδρινός (Γουνδουλάκης 62′), Αραβίδης (Ντούνης 67′), Κολοβός, Καμπάνταης.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μοντέιρο, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης (Αγρίτης 60′), Βασιλόγιαννης (Λεόν 60′), Μπάρκογλου (Σταμόγιαννος 82′), Καραλής.

* contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected