Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Ολυμπιακός VS Ξάνθη – Βασικός ο Βασιλακάκης

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ταξιδέψει στη Γαλλία ο Ολυμπιακός για το καθοριστικό ματς με τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” διέλυσαν με 4-0 τη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τζιμπούρ, ο οποίος με δύο γκολ…αλά Ζιοβάνι “καθάρισε” τη νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έκαναν το 7Χ7 στη Σούπερ Λίγκα και βαδίζουν ολοταχώς για τον 40ο τίτλο στην ιστορία τους.

Η Ξάνθη στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο για 35 λεπτά, αλλά από τη στιγμή που ο Μανωλάς “ξεκλείδωσε” την άμυνά της στο 37′ τα πάντα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Χολέμπας έκανε το 2-0 (51′) για να ακολουθήσει το… σόου Τζιμπούρ με τα δύο υπέροχα τέρματα του Αλγερινού.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ κυριάρχησαν στο γήπεδο και είχαν δύο δοκάρια, με τον Φουστέρ στο 49′ και τον Μήτρογλου, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Μέχρι να δεχτεί το γκολ από τον Μανωλά, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 33′ με τον Καζούμπα, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Κάρολ έσωσε τον Ολυμπιακό.

Θετικός, τηρουμένων των αναλογιών ο Θοδωρής Βασιλακάκης για τη Ξάνθη, με τον Ημαθιώτη μέσο να έχει ένα καλό δεκάλεπτο στην αρχή του αγώνα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός : Κάρολ, Μανιάτης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας (70′ Τοροσίδης), Μοδέστο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μασάντο (71′ Μήτρογλου), Τζιμπούρ (79′ Βλαχοδήμος).

SKODA Ξάνθη : Βιβιανί, Κομεσίδης, Βάλλας, Φλίσκας, Καζούμπα, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Μάνταλος (70′ Τριάδης), Πλατέλλας (46′ Μαρίν), Μαρκόφσκι (83′ Ράνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected