Κατηγορίες
Football League

Λάρισα VS Εθνικός Γαζώρου – Βασικός ο Κουκόλης

Με Τσιμπάμπα στην κορυφή | onsports.gr

Την τρίτη σερί νίκη της έστω κι αν αυτή ήρθε με αρκετό άγχος και καρδιοχτύπι στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέτυχε η ΑΕΛ με 2-1 επί του Εθνικού Γαζώρου.

Μια νίκη που της επέτρεψε να βρεθεί στο τέλος της 6ης αγωνιστικής της Football League στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη της Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η ΑΕΛ δεν έθελξε με την απόδοσή της και σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστούν άπαντες με την απόδοσή της, ωστόσο όσο τα αποτελέσματα είναι θετικά θα υπάρχει και χρόνος και ψυχολογία για να διορθώσει πράγματα.

Η αναρρίχηση στην κορυφή ήταν το ζητούμενο από το ξεκίνημα της σεζόν και τώρα που επιτεύχθηκε θα πρέπει η ΑΕΛ να διατηρηθεί σ’ αυτήν, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοσή της και να έχει πιο καθαρό μυαλό απ’ ό,τι είχε στο σημερινό (21/10) παιχνίδι.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ξεκίνησε δυνατά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 11ο λεπτό μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ όταν ο Εθνικός Γαζώρου είχε δοκάρι με τον Μπεκιάρη.

Σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, στο 44ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους «βυσσινί» με τον Σκόνδρα που με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη ο Εθνικός Γαζώρου βγήκε μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση και το πέτυχε στο 70ό λεπτό με τον Μπεκιάρη. Το γκολ της ισοφάρισης αφύπνισε την ΑΕΛ αλλά και τον κόσμο της που επιχείρησε να την σπρώξει.

Ο εκνευρισμός μεγάλος, ο Μιχάλης Ζιώγας αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρία, αλλά τελικά, μια ακόμα κεφαλιά, του Ζοέλ Τσιμπάμπα αυτή τη φορά, στο 89’ ήταν αυτή που έμελε να σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΛ.

Βασικός και σήμερα για τον Εθνικό ο Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερός, ενώ στο δεύτεροο δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους επιθετικούς της ΑΕΛ. Βασικοί και οι πρώην παίκτες της Βέροιας Στέφανος Καπίας και Λουκάς Αποστολίδης.

Λάρισα : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας (64′ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Δεινόπαπας (75′ Φρανκού), Τσίγκας (31′ λ.τ Τσιμπάμπα).

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Μερεσιώτης (25′ λ.τ Νίρλας), Γεωργιάδης, Μουσικάκης, Ζιγκερίδης, Ναλμπάντης, Γκόγκας, Μπεκιάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected