Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός VS Δόξα Κρανούλας – Τριανταφυλλίδης VS Τσακτάνης

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Football League 2, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση.

Από ένα βαθμό έχουν μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Βατανιακός και η Δόξα Κρανούλας. Οι δυο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, μοιράστηκαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ισόπαλο αποτέλεσμα κι έτσι θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη αγωνιστική για να διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Η Δόξα Κρανούλας ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βατανιακού, παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα καθώς στο 5’ το σουτ του Βλάχου νίκησε τον Παπαδόπουλο. Οι ποδοσφαιριστές του Ανέστη Ζώη είχαν καταφέρει να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν από τον Βατανιακό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θέλησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν για να τα καταφέρουν, χρειάστηκε όμως να φτάσει το παιχνίδι εννέα λεπτά πριν από τη λήξη του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα από το σουτ του Τζιώρα που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κινδύνεψαν στο φινάλε καθώς έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καραγιαννίδη στο 86’, ωστόσο το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έτσι οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Βασικοί και για τις δύο ομάδες οι Νίκος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Τσακτάνης αντίστοιχα, με τους δύο Ημαθιώτες να μην ενθουσιάζουν με την απόδοση τους, όμως ήταν σταθεροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια της Δόξας ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Αποστόλης Σιαράβας.

Συνθέσεις

Βατανιακός : Παπαδόπουλος, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Βαρτζιώτης, Γιαλαμίδης, Τσιώμης (58′ Σιδηρόπουλος), Τσικαδέρης (58′ Κόλα), Τσιτλακίδης (66′ Γιαννούλης), Μανίκας, Ποτουρίδης, Τζιώρας.

Δόξα Κρανούλας : Σιαράβας, Νάσιος, Χήρας, Τσακτάνης, Παπαβασιλείου, Καραγιαννίδης, Κάκαβος (67′ Ηλίας), Βλάχος (85′ Τσιφλίδης), Νικολάου, Γήττας, Γκέκα (42′ Μπελεβέτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected