Super League 1

Νίκος Καρύδας : “Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση”

Ο τεχνικός της Βέροιας υποστήριξε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, όμως, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της μετά το πρώτο γκολ του Αστέρα Τρίπολης και δίκαια ηττήθηκε.

«Ένα σημείο που λέγαμε ότι πρέπει να προσέξουμε είναι οι στημένες φάσεις. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ για είκοσι λεπτά ήμασταν χαμένοι στο γήπεδο. Δεν προσέξαμε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι δίκαιο για τον Αστέρα Τρίπολης», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρύδας.

Στην ευρύτητα το σκορ στάθηκε επίσης ο προπονητής της Βέροιας : «Σε τρεις στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Δεν ήταν η εικόνα μας για αυτό το σκορ. Αυτά όμως γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όταν δε βάζεις γκολ, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Αστέρας έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς συνεχίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας και θέλω να πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση. Μας επηρέασε ότι με την πρώτη φάση ο Αστέρας μας έκανε γκολ. Ήρθαν πολύ κοντά τα γκολ, από κει και πέρα προσπαθήσαμε για ένα κοντρόλ παιχνίδι, βγάλαμε και φάσεις. Όταν είσαι πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected