Κατηγορίες
Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Τυλυκράτης VS Καβάλα – Βασικοί Τεπετός και Μαραγκός

Στα πέναλτι η Καβάλα, 5-3 τον Τηλυκράτη  | onsports.gr

Με πολύ δύσκολο τρόπο κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση η Καβάλα απέναντι στον Τηλυκράτη στη Λευκάδα. Οι «αργοναύτες» χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να φτάσουν στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο με στόχο την πρόκριση που θα τη φέρει αντιμέτωπη με την ΑΕΚ.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Φέτσης έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Σαχινίδης σκόραρε με το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 5-3. Σκόρερ για τους Καβαλιώτες ήταν οι Πλιάγκας, Αναστασόπουλος, Ενσαλίβα, Μπρατσιάνι και Τριποτσέρης.

Από τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καταγής, Τεπετός και Σμίλτος με τον Σαχινίδη να είναι οι μοιραίος που αστόχησε.

Βασικός για τον Τυλυκράτη και από τους κορυφαίους του αγώνα ο Ισαάκ Τεπετός, ο οποίος δημιούργησε τη φάση με το δοκάρι του Φέτση. Νικητής από το σημερινό παιχνίδι ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ για την ομάδα της Καβάλας. Επίσης στην αρχική ενδεκάδα και ο Τάσος Παγώνης, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Ντιέ.

Τυλυκράτης : Ταιρής, Κλάζογλου, Φέτσης (56 λτ Κομνηνάκης), Μελισσόπουλος (68΄ Παλάσκας), Μπασιούκας (72 λτ Καταγής), Ντζιμάνης, Καταγής Σ., Γεωργαντζάς, Τεπετός, Σμίλτος, Σαχινίδης.
Καβάλα : Σουλογιάννης, Παγώνης, Ντόσης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος, Καπνόπουλος (68΄Μπριατσάνι), Ποσίνκοβιτς (46 Πλιάγκας), Μιγιάτοβιτς (74΄ Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected