Κατηγορίες
Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Χανιά VS Φωκικός – Βασικός ο Γεωργίου

Τα Χανιά «βύθισαν» τον Φωκικό | onsports.gr

Σπουδαία νίκη πανηγύρισαν τα Χανιά, καθώς νίκησαν 2-1 τον Φωκικό και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την συμπαράσταση 600 και πλέον φίλων του στο γήπεδο των Περιβολίων, ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος και πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια, ενώ άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού μια ομάδα Football League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με σουτ του Γωνιωτάκη για το 1-0, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Ταμπάκης είχε δοκάρι για τον Φωκικό. Η απάντηση της ομάδας της Άμφισσας ήρθε άμεσα και στο 23’ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50’ ο Δουμάνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Χανιώτες, για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Παπαδόπουλος με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε ζωντανούς τους γηπεδούχους, που άντεξαν στην πίεση του Φωκικού.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε από τον πάγκο για διαμαρτυρία, πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.

Άτυχος της αναμέτρησης στάθηκε ο Μπουλούλης του Φωκικού, ο οποίος τραυματίστηκε στο 17’ και αντικαταστάθηκε, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Βασικός και σ’ αυτό το παιχνίδι ο Θανάσης Γεωργίου, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ και η αμυντική του γραμμή ολιγώρησε και στα δύο γκολ. Αλλαγή στο 73′ πέρασε στον αγώνα για την ομάδα των Χανίων ο παλιός παίκτης της Βέροιας Βασίλης Τσαρτσίδης.

ΑΟ Χανιά : Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Μποτωνάκης, Ψυχουντάκης (73’ Τσαρτσίδης), Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης (55’ Ταταράκης), Γωνιωτάκης (79’ Κέρι), Δουμάνης, Πάγκαλος.

Φωκικός : Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Χαλούλος (77’ Λουκίνας), Εσόνο, Τετέι, Σκαρίμπας (61’ Ν’ Γκουέμ), Μπουλουλής (17’ Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Γκόμεζ, Ταμπάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected