Γενικά

Ανδρέας Παντζιαράς – Άστραψε και βρόντηξε!

Στην κακή νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών του και στο άγχος που τους κυρίευσε, στάθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς, μετά τη δύσκολη νίκη (1-0) του Απόλλωνα Καλαμαριάς, επί του Τύρναβου.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Τύρναβο για την καλή παρουσία σε αυτό το παιχνίδι και την πρόκριση που πήρε στο Κύπελλο με το Σιδηρόκαστρο. Αυτό το παιχνίδι είχε δυο όψεις για εμάς. Στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε υπομονή, καλή κυκλοφορία και αρκετές πλαγιοκοπήσεις. Προσπαθήσαμε για το γκολ και δεν κινδυνέψαμε από τον Τύρναβο. Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Αλμπάνη είχαμε προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος, πρωταγωνιστής για εμάς ήταν το… άγχος! Φαινόταν καθαρά στις κινήσεις μας. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε και να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Κάναμε λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, όπως για παράδειγμα ότι δεν κρατήσαμε πολύ τη μπάλα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των των Αλέξη Πασιαλή και Γιάννη Καλαϊτζίδη, για να ρίξει  τα… βέλη του προς ορισμένους νεαρούς παίκτες: «Κάποιοι παίκτες, ειδικά νεαροί, πρέπει να προσφέρουν, όχι μόνο να απαιτούν! Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και να καταλάβουν ποια φανέλα φορούν! Οι μικροί ειδικά πρέπει νa βελτιώνονται και να μην επαναπαύονται στο μέτρο που επιτάσσει τη συμμετοχή τους.

Εμείς κρατάμε τη νίκη, αυτό μας ενδιαφέρει πρώτα και στη συνέχεια το θέαμα, που κάποιες φορές θα έρθει. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κάθε νίκη δίνει τρεις βαθμούς, είτε νικάς 1-0, είτε 5-0! Πέρυσι ο Απόλλων ήταν καλός σε πολλά παιχνίδια που δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected