Κατηγορίες
Football League

Football League – Για όλα φταίει ο προπονητής…

Ο «ηλεκτρικός πάγκος» της Football League | onsports.gr

Oύτε μία ούτε δύο, αλλά δέκα συνολικά ομάδες, δηλαδή η… μισή Football League άλλαξε προπονητή, ενώ έχουμε διανύσει μόλις το… 1/6 του πρωταθλήματος!

Και μπορεί ο προπονητής να είναι ο πρώτος που την… πληρώνει, όχι μόνο στην Ελλάδα που υπάρχει… παράδοση στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως αυτό που συμβαίνει φέτος στη Football League είναι μοναδικό.

Oι τελευταίες… εγγραφές στο ταμείο ανεργίας έγιναν μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής, καθώς «αποχαιρέτησαν» τις ομάδες τους δύο ακόμα προπονητές, ο Περικλής Αμανατίδης (Νίκη Βόλου) και ο Νίκος Γκουλής (Πιερικός).

Πριν απ’ αυτούς ήταν ο Βασίλης Βούζας (Ηρακλής Ψαχνών), ο Κριστόφ Βαζέχα (Φωκικός), ο Γιάννης Παπακώστας (Παναχαϊκή), ο Παναγιώτης Τζαναβάρας (Βύζας Μεγάρων), ο Σούλης Παπαδόπουλος (Δόξα Δράμας), ο Γιώργος Βαζάκας (Ολυμπιακός Βόλου) που το έμαθε μέσω… συνέντευξης Τύπου, ο Κώστας Γαλτσίδης (Αναγέννηση Επανομής) που πρόλαβε να κάτσει μόλις δύο αγωνιστικές στον πάγκο και ο Μπλένταρ Κόλα (Απόλλων Σμύρνης) που έφυγε πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αν λοιπόν συνυπολογίσει κανείς πως το φετινό πρωτάθλημα της Football League λόγω των 21 ομάδων έχει 42 αγωνιστικές αντιλαμβάνεται ότι έχουμε ακόμα πολύ… μέλλον!

Ηδη, είναι κοινό… μυστικό ότι η καρέκλα κάποιων απ’ τους εναπομείναντες «τρίζει», κάποιων ομάδων η πορεία δεν είναι η ενδεδειγμένη, σε κάποιες η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση τεντώνει ολοένα και περισσότερο το σκοινί, κάποιοι τεχνικοί έχουν μπει στο «μάτι» των φιλάθλων και αποτελούν «κόκκινο πανί», ενώ δεν λείπουν και οι ομάδες όπου ποδοσφαιριστές χρεώνουν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια εξαιτίας του προπονητή τους.

Επομένως το στοίχημα δεν είναι αν θα απολυθούν κι άλλοι τεχνικοί και πόσοι, αλλά ποιος είναι ο επόμενος στη σειρά…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected