Μικτές Ημαθίας

Μικτή Παίδων – Οι κλήσεις και τα φιλικά

H ΕΠΣ Ημαθίας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα  λάβουν μέρος στους φιλικούς αγώνες των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων αντίστοιχα την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας, Λυμούσης Αντώνης (φωτο) δεν θέλει να μείνουν χωρίς δράση οι επίλεκτοι παίκτες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων μετά την καθυστερημένη έναρξη του Πρωταθλήματος Υποδομής Εθνικών Μικτών ομάδων ΕΠΟ και προγραμμάτισε για την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου νέα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της Κουλούρας.

Έτσι, στο γήπεδο της Κουλούρας στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας θα συναντηθούν η Μικτή ομάδα των Παίδων Ημαθίας, γεννηθέντες 1999-2000, με την αντίστοιχη ομάδα Παίδων της Κουλούρας που συμμετέχει στο τοπικό παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσής μας. Μετά την λήξη του παιχνιδιού και με το φως των προβολέων στις 6 το απόγευμα η ομάδα Νέων Ημαθίας αποτελούμενη με παίκτες που γεννηθήκαν τα έτη 1996-1997-1998, θα συναντηθεί με την αντίστοιχη ομάδα της Κουλούρας που συμμετέχει και αυτή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Με αυτά τα παιχνίδια θεωρεί ο προπονητής, πως θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό κενό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και θα προετοιμάσει κατάλληλα τις δυο ομάδες, ώστε αυτές να παρουσιαστούν έτοιμες με την έναρξη των αγώνων. Τα φιλικά αυτά παιχνίδια θα είναι για τις ομάδες της Μικτής Ημαθίας ένα καλό τεστ,  με τον ενωσιακό προπονητή να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση, με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν οι ποδοσφαιριστές τα τεχνικοτακτικά στοιχεία και την ομαδική τους απόδοση μέσα από τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό για βέλτιστη απόδοση, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Μετά από πρόταση του προπονητή της Μικτής ομάδας, από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας, καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, με  αλφαβητική σειρά, έχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (άσπρες κάλτσες, καλαμίδες), οι μεν Παίδες να βρίσκονται στο γήπεδο της Κουλούρας στις 3.15 μμ, οι δε Νέοι στο ίδιο γήπεδο στις 5.15 μμ., την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012.

ΠΑΙΔΕΣ: Αϊρατζής Εμ., Ιωάννου Ι., Καραγιάννης Α., Κοτσογιαννίδης Γ., Λύτης Γ., Μίλης Νικ., Μελιόπουλος Δ.,  Μπεκιαρίδης Π., Παπαδόπουλος Χ., Πατσιαβούρας Μ., Πέϊος Ν., Ποζιάδης Β., Ρηγόπουλος Βασ., Σαφαρίκας Αλ., Τσιμπρής Αρ., Τσιότρας Αθ., Χαρίσης Απ., Χαρπίδης Κ., Χρυσόπουλος Στ.

ΝΕΟΙ: Αλμπανίδης Α., Βούλγαρης Κ., Ζούρκος Αλ., Θεοδωρόπουλος Γ., Ίντος Ευάγ., Κελεσίδης Ι., Κοσμάς Κων., Κρουστάλλης Γ., Κωτσόπουλος Κ., Μιχαηλίδης Αρ., Μουρίκις Ιω.., Ναυρινιάδης Αν., Νταμοτσίδης Βλ., Ντούφας Δημ., Παπαδής Αθ., Σακαλής Αντ., Συμεωνίδης Γεωρ., Τάκος Κων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P