Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής : “Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο”

Αραμπατζής: «Να έχουμε πάθος και δύναμη» | onsports.gr

Στο… χέρι των παικτών της ΑΕΚ είναι να δείξουν πως δεν είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιάννη Αραμπατζή.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας της Ένωσης, με δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, ωστόσο, στα ντέρμπι δεν μετράει η τακτική, αλλά αυτός που θέλει περισσότερο τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αραμπατζής, μίλησε για:

Το ντέρμπι της Κυριακής: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με διαφορά απ’ τη δεύτερη. Έχει καλύτερους παίκτες σε ποιότητα σε σχέση με μας, αλλά δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Αυτό που χρειάζεται στα ντέρμπι είναι πάθος, δύναμη και να μπεις μέσα να τα δώσεις όλα. Αν το καταφέρουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε κάτι απ’ το ματς. Δε μετράει η τακτική στα ντέρμπι. Αυτός που θέλει περισσότερο, παίρνει και τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς».

Το γεγονός πως η ΑΕΚ θεωρείται αουτσάιντερ: «Ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός το ξέρουμε όλοι. Είναι όμως και στο χέρι μας να δείξουμε σε όλους ότι κάνουν λάθος. Τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να δείξουμε ότι πάμε να νικήσουμε στο παιχνίδι. Να μπούμε δυνατά απ’ την αρχή και ό, τι κερδίσουμε καλό θα είναι».

Το πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» σε περίπτωση νίκης: «Πάντα τα θετικά αποτελέσματα αλλάζουν την ψυχολογία. Πρέπει όμως να έχουμε σταθερότητα. Δε μπορεί να νικάμε σε ένα παιχνίδι και μετά να πέφτουμε πάλι στα ίδια επίπεδα. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα για να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις στο τέλος της περιόδου».

Την κατάσταση του αντιπάλου: «Ο Ολυμπιακός έρχεται χωρίς άγχος. Έχει νικήσει σε ένα σημαντικό ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έρχεται με άλλη ψυχολογία. Ξέρουν ότι είναι το φαβορί. Μπορεί να είναι και καλό για μας το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι είναι φαβορί. Μπορεί να μας υποτιμήσουν κι αυτό ίσως τους κάνει κακό».

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected