Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

[slideshow]

Τέταρτη στροφή στον πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής και οι ομάδες του νομού μας να αγωνίζονται εκτός έδρας, με τον ΦΑΣ Νάουσα να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος μας που αγωνίζεται εντός. Στο ΔΑΚ Νάουσας, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου θα προσπαθήσει να πετύχει το “τρία στα τρία”, με αντίπαλο τα Γρεβενά Αεράτα, που προέρχεται από βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πυρσό.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Λευκαδίων, που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ταξιδεύει στην Καστοριά και στο γήπεδο της Χιλής, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟ Κάστωρ. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, που εκτός της σκληροτράχηλης ομάδας του Πέτρου Τσούκλη, έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική ψυχολογία από την απώλεια ενός από τους δύο φετινούς στόχους.

Το Μακροχώρι μεταβαίνει στα Γρεβενά, όπου θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Πυρσό, με τον Γιάννη Κερλίδη να αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες βασικών παικτών. Μία νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα των “πράσινων”, θα αναπτερώσει το ηθικό των “ασπρόμαυρων” που περιμένουν την εκδίκαση της ένστασης της Κοζάνης.

Τέλος η Αλεξάνδρεια, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, αντιμετωπίζει στο Άργος Ορεστικό τον τοπικό Παναργειακό, που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους “πράσινους”. Αν παρουσιάσει το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τα Λευκάδια, τότε η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει πολλές ελπίδες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πόλη της Καστοριάς.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, ο Μακεδονικός Κοζάνης αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που προέρχεται από ρεπό, με τους γηπεδούχους να αφήνουν καλές εντυπώσεις στο ματς με τη Νάουσα και να ευελπιστούν, με τη βοήθεια του κόσμου, στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Το ίδιο και η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα, η οποία αντιμετωπίζει δύο απουσίες, το υλικό όμως που διαθέτει θα αναπληρώσει πλήρως τις απώλειες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 11/11, με κοινή ώρα έναρξης 15.00μμ

ΦΑΣ Νάουσα – Γρεβενά Αεράτα

Πυρσός Γρεβενών – Μακροχώρι

Μακεδονικός Κοζάνης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Παναργειακός Ορεστικού – Αλεξάνδρεια

ΑΟ Κάστωρ – Λευκάδια

Ρεπό : Κοζάνη

Δείτε εδώ τη βαθμολογία, τους σκόρερς, τις αποβολές και τα λεπτά συμμετοχής του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected