Κατηγορίες

Γ Εθνική : Συνεχίζει στη Δόξα Βύρωνος ο Ηλίας Ρόπας

Η Δόξα Βύρωνος διατήρησε στο δυναμικό της τον Ηλία Ρόπα, με τον 31χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του για τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε 22 συμμετοχές πέρυσι, αποτελώντας βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής.

Η ανακοίνωση :
“Η ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Ρόπα, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1995 αριστεροπόδαρος αμυντικός παραμένει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Κατά την περσινή χρονιά, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της αμυντικής μας γραμμής καταγράφοντας 22 συμμετοχές και συμβάλλοντας καθοριστικά στην αξιόλογη πορεία που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.
Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος του εύχεται υγεία, δύναμη και μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις.
Ηλία, συνεχίζουμε μαζί!”

moserlx-gif-1
error: Protected