Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-0 (+φωτορεπορτάζ)

Άδικη ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλεξάνδρεια, με αντίπαλο τον Παναργειακό στο Άργος Ορεστικό. Η ομάδα του Τόλη Τερζή, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη και δέχτηκε γκολ από το σημείο του πέναλτι, μετά από λάθος εκτίμηση του Πιπιλιάρη, ο οποίος υπέπεσε στην παράβαση.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Κυριάκο Καρασαββίδη, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και αποσώβησε πολλές επιθετικές προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών.

Στο 44′ η ομάδα του νομού μας διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Τζεβελέκη από τον Σιδηρόπουλου. Ας δούμε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό όπως τον κατέγραψε το συνεργαζόμενο blog της ομάδας του Παναργειακού :

16’ Μακρινό σουτ του Βελλίδη θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Καρασαββίδης.

23′ Ολιγωρία στην άμυνα της Αλεξάνδρειας, ο Τσαμτσάκης θα επιχειρήσει σουτ και ο Καρασαββίδης θα δείξει ετοιμότητα και θα αποκρούσει και πάλι.

37′ Σέντρα του Αλεξανδρή από δεξιά, ο Ιωάννου προλαβαίνει τον Τζεβελέκη και θα διώξει τη μπάλα μακριά.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Εντυπωσιακό σουτ του Βελλίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Καρασαββίδη.

43′ Σέντρα του Βελλίνη από δεξιά, κεφαλιά ο Μουρατίδης, εντυπωσιακά και πάλι ο πορτιέρο της Αλεξάνδρειας.

44′ Η επίμαχη φάση που σας περιγράψαμε. Ο Σιδηρόπουλος θα ανατρέψει τον Τζεβελέκη, ο διαιτητής Τζοφώλης θα δείξει “παίζετε”.

45’ Σέντρα του Παπαδημητρίου από αριστερά, ο Χαλβατζής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα μόλις έξω.

64’ Εκτέλεση κόρνερ του Τσαμτσάκη θα εκτελέσει κόρνερ, ο Πιπιλιάρης θα σηκώσει χωρίς λόγο το χέρι και θα βρει την μπάλα. Ο διαιτητής θα υποδείξει αμέσως την παράβαση και το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Τσαμτσάκης. Η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα αφού πρώτα την βρει ο Καρασαββίδης και αυτή θα χτυπήσει στο δοκάρι (1-0).

78′ Διπλή ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια, σε διαδοχικά σουτ του Παπαδημητρίου.

90+1 Μεγάλη ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια. Σουτ του Αβραμίδη αρχικά, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά κεφαλιά του Χαλβατζή θα περάσει μόλις άουτ.

Συνθέσεις

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός. Σιδηρόπουλος (73′ Μαρκόπουλος), Μουρατίδης, Ιωάννου (68′ Βλαχόπουλος), Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Ιωαννίδης Ι., Βελλίδης, Μπάτζιος, Αθαναδιάδης
ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ.Ε., Σίμος, Κεστελίδης, Αλεξανδρής (60′ Καμπερίδης), Αβραμίδης, Τσεβελέκης (73′ Παπαδόπουλος Κ.Χ.), Χαλβατζής, Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected