Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Ξεκούραστος από το ρεπό του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πέρασε νικηφόρα από την Κοζάνη, επικρατώντας 1-0 του τοπικού Μακεδονικού.

Στο 7’ ο Ματούλας έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Κρικέλης μπλόκαρε, ενώ στο 46’ είχε μεγάλη ευκαιρία ο Αχιλλέας να σκοράρει με τον Παυλίδη, αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε όταν βρέθηκε σε καλή θέση από την σέντρα του Νάκα. Στο 56’ ο Ευαγγελόπουλος του Μακεδονικού βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε κατευθείαν το σουτ και κόπηκε από την άμυνα.

Στο 62’ όμως, ο Ευαγγελόπουλος από τη Νεοκαισάρεια επιχείρησε το σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα και τον ξεγέλασε, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-1.

Η φάση του αγώνα όμως σημειώθηκε στο 72’ όταν ο Ζαχαριάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής αρχικά έδωσε πέναλτι υπέρ του Μακεδονικού. Όμως τελικά το πήρε… πίσω, καθώς δέχτηκε την εισήγηση του βοηθού για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 83’ αποβλήθηκε ο Μαλούτας του Μακεδονικού με δέυτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Κρικέλης, Αντωνόπουλος, Σαριόγλου, Μαλούτας, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου (35’ Κυπίρτογλου), Αποστολίδης (55’ Κοτούλας), Ζαχαριάδης, Νικολάου, Ματούλας, Ευαγγελόπουλος (66’ Τσαμπούρης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Καπασακαλίδης, Θαμνόπουλος, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Νάκας (65’ Γελαδάρης). Κλιάνης (71’ Αγγελάκας) Μπεκιάρης, Κοτσαρίδης, Ευαγγελόπουλος (89’ Παπαδόπουλος)

Ματιές στα σπορ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected