Κατηγορίες
Football League

Εργοτέλης – Καβάλα (2-1) Βασικοί Γελαδάρης, Μαραγκός

«Καβαλάρης» ο Εργοτέλης, 2-1 την Καβάλα | onsports.gr

Υπόθεση τεσσάρων λεπτών ήταν το παιχνίδι του «Παγκρητίου» ανάμεσα σε Εργοτέλη και Καβάλα, καθώς η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πήρε από νωρίς… κεφάλι στο σκορ και επικράτησε της Καβάλας 2-1.

Οι Κρητικού μπήκαν… φουριόζοι στο παιχνίδι και μόλις στο 14′ άνοιξαν το σκορ. Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα και ο Ζαχόρα από κοντά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 18′ και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Λάμπιν δεν λάθεψε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 20′ ο Χλωρός προσπάθησε να απειλήσει, όμως η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Αθανασίου. Είκοσι λεπτά μετά, όμως, ο Γελαδάρης σέντραρε και ο Χλωρός, με νέα κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Εργοτέλη να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Καβάλα υποχώρησε στην 11η με 11 βαθμούς.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Γεωργίου (55′ Πίτσος), Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (87′ Δασαλάκης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον, Χάντι, Ζαχόρα, Λαμπίν (58′ Κοζορώνης).

Καβάλα : Αποστολίδης, Παγώνης (84′ Μιγιάτοβιτς), Γελαδάρης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Πλιάγκας (72′ Αναστασόπουλος), Ντο Σάντος (65′ Μπρατσιάνη), Χλωρός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P