Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Εθνικός Σιδηροκάστρου (1-0) Βασικός ο Τριανταφυλλίδης

 «Σεφτέ» για Βατανιακό, 1-0 το Σιδηρόκαστρο | onsports.gr

Την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 πανηγύρισε ο Βατανιακός, επικρατώντας με το… φτωχό 1-0 του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γρηγοριάδη έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς που έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Βατανιακού.

«Χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων οι οποίοι σημάδεψαν δύο φορές… σίδερο (24΄ Ποτουρίδης, Ηλίας 73΄) ο Ποτουρίδης στο 14΄. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στα… δοκάρια ο πρώην παίκτης της Βέροιας Αλέξης Μουτίδης με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του ποδοσφαιριστή του Βατανιακού, Χρήστου Τζιώρα.

Βατανιακός : Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Μανίκας, Ποτουρίδης, Βέργος (75′ Τσιώμης), Σιδηρόπουλος (57′ Γιαννούλης), Τσιτλακίδης, Κόλα, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης (88’ Α. Τσικαδέρης), Γιαλαμίδης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Πετρίδης, Καρυπίδης (60′ Στόικος), Πασχαλούδης, Τσεμπερίδης, Κουκούτσης, Ρόβας (46′ Τζήμας), Γαϊδαρτζής, Μουτίδης (74′ Λουίζος), Ασλανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected