Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Εθνικός Ράχης 5-0 (+φωτορεπορτάζ)

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, ο οποίος…ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η ομάδα του Γιώργου Μαραγκού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ράχης κατέρρευσε ανεξήγητα  όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ, το οποίο προήλθε από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Καραούσογλου. Αμέσως μετά τη σέντρα, ο Εθνικός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Καφετζή πέρασε δίπλα από το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75‘ λεπτό έπειτα από υπόδειξη φάουλ του διαιτητή σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, έλαβαν χώρα διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της τοπικής ομάδος δημιουργώντας σύρραξη με κίνδυνο τον τραυματισμό παικτών και των δύο ομάδων.

Όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνως, έπειτα από αναγνώριση και ταυτοποίηση του Α’ Βοηθού ο παράγοντας της τοπικής ομάδος ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και απώθησε βίαια ποδοσφαιριστή της ομάδος του Εθνικού Ράχης.

Το παιχνίδι διακόπηκε για 10 λεπτά και κατά την επανέναρξη αποβλήθηκε από την τοπική ομάδα ο Γιάννης Ανδρονίδης, διότι χτύπησε με τα χέρια αντίπαλο του στην διάρκεια των επεισοδίων και από τον Εθνικό αποβλήθηκαν οι Μπαρπαρούσης για εξύβριση αντιπάλου και Τσιαμήτρος για κλωτσιά σε αντίπαλο.

Επίσης ο Εθνικός είχε παράπονα και από τον Β Βοηθό οποίος ενώ ήταν παρών στην αλλαγή του Μπιτζέ με τον Τριανταφυλλίδη, στην συνέχεια κατηγόρησε την ομάδα της Ράχης για το γεγονός ότι έκανε την αλλαγή χωρίς την δική του εντολή.

Διαιτητής : Μαλούτας
Α’ Βοηθός : Μπακάλης
Β’ Βοηθός : Παζαρτζικλής

Τα γκολ

10’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραούσογλου ο οποίος άνοιξε το σκορ.
20’ Εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Κιοσέογλου .
25’ Πλασέ από τον Ελευθεριάδη για το 3-0.
69’ Λάθος της άμυνας του Εθνικού το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Λίτσι και έκανε το 4-0
86’ Εύκολο τελείωμα με σουτ από τον Ανδρονίδη Γ. διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-0

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστήρ Πλατέως δήλωσε : «Είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου στο πρώτο μου παιχνίδι. Είναι μια ομάδα ταλαντούχων παικτών για αυτό επέλεξα να έρθω και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να σώσω την ομάδα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να έχει τέτοια εξέλιξη το παιχνίδι.»

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστήρ Πλατέως : Συμεωνίδης, Καρβουνής, Λεωνίδης, Ανδρονίδης, Ελευθεριάδης (64’ Λίτσι) , Καραούσογλου, Γκουτούδης, Ανδρονίδης Γ., Μπακιρτζής (86 Λέκκας) , Κιοσέογλου, Ανδρονίδης Ι.

Εθνικός Ράχης : Χριστοφορίδης, Τσιαμήτρος, Λαζαριώτης, Νικολαίδης, Μπιτζές (68’ Τριανταφυλλίδης) , Αϊβάζης (60’ Φωτιάδης) , Λασκάρογλου, Ιωσιφίδης (45’ Πετράκης) , Καφετζής, Μπαρμπαρούσης, Τσαρτσής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected