B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Κορυφής – ΑΟ Συκιάς 4-2

[slideshow]

Της Ιωάννας Χατζηιωάννου

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟ Κορυφής, νικώντας με 4-2 τον ΑΟ Συκιάς, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους προς το τέλος, όταν το ματς είχε ήδη κριθεί.

Φάσεις και γκολ

6′ Ωραία συνεργασία ΤρυφίδηΔούκα, ο τελευταίος με σουτ ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟ Κορυφής (1-0).

24′ Σέντρα Ματσούκα από δεξιά, ο Βασιλειάδης στην κίνηση, αποκρούει ο Λαναράς.

31′ Ωραία κυκλοφορία της μπάλας έξω από την περιοχή του ΑΟ Συκιάς, σουτ του Ματσούκα, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

32′ Πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι, αυτή τη φορά ο Κίρτσογλου θα χριστεί σκόρερ (3-0).

40′ Τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟ, ο ίδιος παίκτης από μακριά θα κάνει το 4-0.

46΄Η σειρά των “πράσινων” να σκοράρουν, ο Βήτος θα κάνει σέντρα από αριστερά και ο Κρεμμύδας με κεφαλιά θα κάνει το 4-1.

70′ Νέα μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το ίδιο…σενάριο ο Κρεμμύδας με σουτ αυτή τη φορά θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

75′ Σέντρα Τρυφίδη, ο Φιλιππόπουλος θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας, το σουτ όμως θα περάσει λίγο άουτ.

86′ Πάσα του Βασιλειάδη στον Μαυρίδη, ο τελευταίος θα σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.


Συνθέσεις

ΠΑΟ Κορυφής : Πανταζοπουλος (46′ Σαπουνόπουλος), Κεσαπίδης, Μουτρόπουλος, Καραπατσάς (70′ Τόζογλου), Ματσούκας, Τρυφίδης, Γιοβανόπουλος, Δούκας (46′ Φιλιππόπουλος), Κίρτσογλου, Βασιλειάδης, Μαυρίδης.

ΑΟ Συκιά : Λαναράς, Μιχαλόπουλος, Βήτος (87′ Σάκκαρος), Τσιουγγαρής, Τέτος Ε., Παπαναστασίου , Τέτος Δ., Δάιος (85′ Μελιόπουλος), Λαπατούρας, Στριμπίνος (46′ Κρομμύδας), Κουρτέσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected