Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Θύελλα Στενήμαχου 1-0

[slideshow]

Δια πυρός και σιδήρου νίκη πέτυχε η ΑΕΠ Βέροιας, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την γρήγορη σωτηρία και την αποφυγή οποιασδήποτε περιπέτειας. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη ήταν αποτελεσματική, αμύνθηκε σωστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, που αγωνίστηκε με πάθος και θέληση για τη νίκη, ο οποίος από συγκυρίες κυρίως βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το γκολ του Πίκου στο 37′ για τους “κυανοκίτρινους” ήταν τελικά αυτό που έκρινε τη συνάντηση, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στην αμέσως επόμενη φάση, με το δοκάρι του Σταμάτη Θ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρίδη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε δραματικό χαρακτήρα, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Κυριάκο Γίδαρη και Γιάννου. Στο 78΄η ομάδα του Γιάννη Γιάννου θα μείνει με 10 παίκτες, καθώς σε μια αντεπίθεση της ΑΕΠ, ο Καρατζάς θα ανατρέψει τον αντίπαλο επιθετικό και ο διαιτητής κ.Βρέσκας θα δείξει την απευθείας κόκκινη, κρίνοντας πως ο παίκτης των γηπεδούχων βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 88′ θα μείνει και η ΑΕΠ με δέκα παίκτες, με τον Σερασκέρη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν κλώτσησε τη μπάλα μακριά για καθυστέρηση.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ. Καρυπίδη και κ. Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος (85′ Γκέλος), Σιδηρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Τσιμόπουλος (46′ Σερασκέρης), Πίκος, Τζιβάρας, Χριστοδουλόπουλος, Κιατικίδης, Δημούλτσης (71′ Λάμπρου), Ιωαννίδης.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Καρατζάς, Αγγελίδης, Σταμάτης Θ. (85′ Σταμάτης Π.), Γίδαρης Κ., Γιάννου, Γίδαρης Λ. (85′ Ματάτης), Παπαλεξίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected