Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-4

[slideshow]

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Η απόδοση της ομάδας του Σάββα Αβετίδη ήταν σε  εξαιρετικά επίπεδα, ενώ τα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν χαρακτηριστικής ομορφιάς.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και ουσιαστικά παραδόθηκαν…αμαχητί στον αντίπαλο τους. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα εντός έδρας για τους πράσινους, ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στη 3η θέση.

Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα πως θα κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε πολλά λάθη, κυρίως ατομικά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό ο ΠΑΟΚ.

Το σκορ άνοιξε στο 31′ ο Γιώργος Κίτσας, όταν μετά από κόρνερ του Θανάση Κίτσα, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αλεξάνδρειας έπιασε ένα ασύλλυπτο σουτ στην κίνηση και με τον τρόπο αυτό έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Το 0-2 θα πετύχει και πάλι ο Γιώργος Κίτσας στο 47′, φτάνοντας τα 15 στο πρωτάθλημα. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος θα γίνει δημιουργός, με τον Πατατούκα να τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 0-4 θα σημειώσει ο Γιώργος Μπουκλάς  στο 60′, όταν μετά από κόρνερ του Θανάση Κίτσα, ο Σπύρος Κίτσας θα πάρει την κεφαλιά η οποία θα καταλήξει στο δοκάρι του Σίμου και στην επαναφορά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με προβολή θα πετύχει το τελευταίο γκολ της συνάντησης.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.Γιοβανόπουλο και κ.Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Βουτσικίδης (66′ Μαγγίζης Γ.), Τρούπκος, Δεβετζίδης (58′ Μπαξεβάνης Δ.), Κάμινας, Καρολίδης, Σαντίνι, Παπαδόπουλος, Παπαδίνας, Γουλσουζίδης, Μπαξεβάνης Μ. (40′ Βύζας).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Α. (62′ Λαδάς), Μπουκλάς Γ., Τζέπης Ν., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ., Τζέπης Γ.,Πατατούκας, Κίτσας Θ. (71′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Β., Κίτσας Γ. (78′ Θεοδώρου Κ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected