Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης 1-1 (ρεπορτάζ+στιγμιότυπα+δηλώσεις)

Πλήρης επιβεβαίωση της δυναμικής των δύο αντίπαλων ομάδων αποτέλεσε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο του Διαβατού. Ο τοπικός Ατρόμητος, με κατοχή μπάλας και σωστή ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο και ο Φίλιππος Μελίκης να παίρνει τα ηνία στο δεύτερο παίζοντας ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει στα περισσότερα παιχνίδια, απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συνέχισε το εντυπωσιακό αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει ηττηθεί μόνο από το Μακροχώρι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν ένα γκολ, που ίσως άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στους “ερυθρόλευκους” του Γιώργου Ντάμτσιου, οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο και δικαιούνταν ένα γκολ πιο νωρίς από το 90′, που σκόραραν με τον Λουμάνι Ρομάριο.

Φάσεις και γκολ

21′ “Ένα-δύο” Κίτσα και Ποζιάδη, ο τελευταίος πασάρει στον Τσακαλίδη, ο οποίος θα νικηθεί εξ επαφής από τον Κουτσόπουλο.

31′ Αλλαγή για τον Φίλιππο, ο Τεγούσης περνάει στη θέση του Κακαγιάννη.

41′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Ποζιάδη, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει δεν είναι δυνατό, η μπάλα  θα βρει στο δοκάρι και θα αποκρούσει η άμυνα του Φίλιππου.

46′ Δυνατό σουτ του Τεγούση, η μπάλα άουτ.

49′ Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά, με τον Ρομάριο να επιχειρεί σέντρα ο Παγγούρας θα βρει τη μπάλα, η οποία θα βρει το κάθετο δοκάρι του Μουχτάρη.

50′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Μαυρίδης στη θέση του Ηλιάδη, που ένιωσε ένα “τράβηγμα”.

55′ Δεύτερη αλλαγή για τη Μελίκη, ο Γούτσης στη θέση του Αράπου.

56′ Κίτρινη κάρτα Παγγούρας.

70′ Κίτρινη κάρτα Γούτσης.

72′ Τελευταία αλλαγή για τον Φίλιππο, ο Πιτσάβας στη θέση του Παπάζογλου.

73′ Σουτ του Βενιόπουλου, μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

78′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Ρίσσου με Πιτσάβα, σουτ του τελευταίου, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

79′ Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Κουτσιάδης στη θέση του Τσακαλίδη.

81′ Σέντρα του Μελιόπουλου, κεφαλιά του Τενεκετζή αποκρούει ο Μουχτάρης.

83′ Τελευταία αλλαγή στον αγώνα, ο Σαρηγιαννίδης στη θέση του Κίτσα.

90′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Πιτσάβα στον Ρομάριο, τετ-α-τετ με τον Μουχτάρη πλασάρει ιδανικά (0-1).

93′ ΓΚΟΛ! Απάντηση στο…παρά πέντε για τον Ατρόμητο. Εκτέλεση φάουλ του Σπανού από τα δεξιά, ο Φαρμάκης με εντυπωσιακή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στη γωνία του Κουτσόπουλου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους Γιάντση και Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Ηλιάδης (50′ Μαυρίδης), Παγγούρας, Καμπάς, Σπανός, Καρατάσιος, Ψαλίδας, Κίτσας (83′ Σαρηγιαννίδης), Ποζιάδης, Τσακαλίδης (78′ Κουτσιάδης)

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος (55′ Γούτσης), Τενεκετζή, Βενιόπουλος, Ρίσσου, Κακαγιάννης (30′ Τεγούσης), Μελιόπουλος, Ρομάριο, Ντάμτσιος, Παπάζογλου (72′ Πιτσάβας).

*Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης, μέσω του Imathia Sports News, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού για την άριστη φιλοξενία και υπόσχεται να την ανταποδώσει στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

** Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

*** Δείτε το video με τα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις :

http://www.youtube.com/watch?v=RxEMCcT7uP4&feature=youtu.be

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected