Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Σενάρια της “GOAL” για Χουάν Ραμόν Λόπεζ Κάρο

Ο Χουάν Ραμόν Λόπεζ Κάρο φέρεται ως ο «εκλεκτός» του Γιώργου Αρβανιτίδη για την τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) με τον Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, για την εύρεση του ανθρώπου που θα διαδεχθεί τον Νίκο Καρύδα στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Μάλιστα, στο… τραπέζι έπεσε το όνομα του Χουάν Ραμόν Λόπεζ Κάρο, ο οποίος έχει θητεία στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποχώρηση του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο τη σεζόν 2005-’06 αλλά και στα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας» της Μαδρίτης, όπως και στις Λεβάντε, Θέλτα και την Εθνική Ισπανίας Κ21.

Ο Ισπανός τεχνικός, το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε τον πάγκο της Βασλούι στη Ρουμανία, ωστόσο, αποχώρησε μετά από λίγους μήνες, λόγω του άσχημου ξεκινήματος της ομάδας και πλέον είναι τεχνικός σύμβουλος στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας.

Στα θετικά για την Βέροια αποτελεί το γεγονός πως ο Χουάν Κάρο θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, ωστόσο, εμπόδιο αποτελεί ο χρόνος προσαρμογής που θα χρειαστεί, αλλά και το γεγονός πως θα χρειαστεί τους δικούς του συνεργάτες στο τεχνικό τιμ.

Παράλληλα, στην «Βασίλισσα του Βορρά» εξετάστηκαν κι άλλες λύσεις, κυρίως από την ελληνική αγορά, με πρώτο στη λίστα τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει πρόταση και από τον Πλατανιά, ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς κριτήριο είναι οι επαφές με τον Ισπανό προπονητή.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected