Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στέλιος Διτσόλας – Τέλος από την ΑΕ Καψόχωρας!

Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Στέλιο Διτσόλα, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχαμε από χθες το βράδυ, ότι αποτελεί παρελθόν από την ΑΕ Καψόχωρας. Η απόφαση ήταν του ΔΣ της ομάδας, όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, και οριστικοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλεξάνδρεια ο -πρώην- πλέον προπονητής της ομάδας.

Όπως μας αποκαλύπτει, πριν από μία εβδομάδα είχε υπάρξει ραντεβού και πάλι των δύο πλευρών, με τον Στέλιο Διτσόλα να μεταφέρει τον προβληματισμό του σε οργανωτικά θέματα της ομάδος και χθες ο πρόεδρος Βασίλης Νικολόπουλος του ζήτησε να παραμείνει ως παίκτης και να προσληφθεί άλλος προπονητής. Ο ίδιος δεν δέχτηκε και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Μέσω του Imathia Sports News, ο Στέλιος Διτσόλας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους συμπαίκτες του : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην ΑΕ Καψόχωρας για την άριστη συνεργασία μας και θέλω να ξέρουν πως έμαθα πολλά από αυτή τη συναναστροφή μαζί τους. Εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους και να είναι πάντα καλά”.

Το Imathia Sports News εύχεται στον Στέλιο καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξει στη ζωή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected