Κατηγορίες
Γενικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αιγινιακό (2-2) Βασικός και σκόρερ ο Έξαρχος

Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας παρέμεινε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, μένοντας στο 2-2 με τον Αιγινιακό εντός έδρας για την 4η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League 2 και μακριά από τη χαρά της νίκης φέτος.

Ο Γιαλαμής μόλις στο 3΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (πρώτο φετινό γκολ των Σερραίων), ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου, όχι μόνο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν με τον Κώστα Έξαρχο στο 20′, αλλά δέκα λεπτά αργότερα έφεραν τα πάνω – κάτω με τον Αχαλινόπουλο!

Ο Γαϊδαρτζής, κάνοντας του κεφαλιού του στο 70΄ «έγραψε» το τελικό 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εθνικό, ο οποίος με τρεις βαθμούς δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Αντίθετα ο Αιγινιακός έφθασε στους 5 και την 5η θέση της βαθμολογίας.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Φίλων, Καρυπίδης, Πετρίδης, Γκάγκας, Ρούβας, Κουκούτσης (80′ Τσεμπερίδης), Μουτίδης (46′ Στόικος), Γιαλαμής, Γαϊδαρτζής, Ασλανίδης (70′ Μπουζούρας).

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης, Αχαλινόπουλος, Τασίδης, Λιόλιος, Ραπτόπουλος (74′ λ.τρ. Κυρτέγος), Μπουζούκης, Μποταΐτης, Μητράκας, Καθάριος (85′ Σαββίδης), Εξαρχος, Πλατάκης (70′ Αποστολίδης).

Σοβαρός τραυματισμός Ραπτόπουλου

«Πάγωσαν» άπαντες στο Αιγίνιο στο άκουσμα της είδησης για τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ραπτόπουλου. Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ, στον οποίο στήριζε πολλά φέτος ο Σάκης Παπαβασιλείου, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου (2-2) και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα χρειαστεί σχεδόν ένα εξάμηνο για την πλήρη αποθεραπεία του.

Ο Ραπτόπουλος εξετάστηκε από τον γνωστό ορθοπεδικό, Μανώλη Παπακώστα και υπολογίζεται ότι θα χειρουργηθεί σε περίπου μια εβδομάδα, όταν ξεπρηστεί το γόνατό του. Στη σκιά αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης, ο Αιγινιακός ξεκινά την προετοιμασία για το γειτονικό ντέρμπι της Πιερίας, την Κυριακή με τον Βατανιακό εκτός έδρας.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι για την ομάδα του Αιγινίου μακριά από το «Γιάννης Παραλικίδης», με τον Παπαβασιλείου να μην υπολογίζει πλην του Ραπτόπουλου και στον επίσης τραυματία Προβατίδη, στον τιμωρημένο Μητράκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντούλας.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected