Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Κέρκυρα – Ειδησεογραφία ενόψει Βέροιας

Τέσσερις ποδοσφαιριστές των «Φαιάκων» παραμένουν αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής (25/11) με τη Βέροια στο ΕΑΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προπονήθηκε σήμερα (21/11) στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου και ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα καθώς τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές του ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας είναι αμφίβολοι.

Ο Γιώργος Μπάρκογλου και ο Δημήτρης Κοντοδήμος ανέβασαν ρυθμούς, συγκρατημένα ωστόσο, όπως και ο Τάσος Αγρίτης ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση. Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης (22/11) και ανάλογα με το πώς θα είναι η κατάστασή τους θα γνωρίζει κι ο Μάντζιος αν μπορεί να τους υπολογίζει για την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Ηλιάδης έχει τενοντίτιδα στους προσαγωγούς και καθημερινά θα γίνεται εκτίμηση της αποθεραπείας του, με τα πρώτα μηνύματα από τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί να είναι ενθαρρυντικά. Η προετοιμασία της Κέρκυρας θα συνεχιστεί κι αύριο (22/11) με πρωινή προπόνηση στον Πλάντραφο, ενώ την Παρασκευή (23/11) θα γίνει προπόνηση στο ΕΑΚ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected