Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – “Πρώτη” Μαγκαφίνη

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του (και πάλι) ομάδα πραγματοποίησε σήμερα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου. Ο κ. Μαγκαφίνης έφτασε νωρίς το απόγευμα στο νησί και κατ’ ευθείαν πήγε στο γήπεδο όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, αφού πρώτα γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του.

Ο παλαίμαχος άσος της Ζακύνθου, Νίκος Κοντονής, τον συνόδευσε στο γήπεδο όπου πραγματοποίησε και τις συστάσεις στους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε τους παίκτες του στο γήπεδο και πραγματοποίησε προπόνηση, από την οποία απουσίαζε ο Βυθούλκας που έχει κάταγμα στα πλευρά (ήταν στο γήπεδο), καθώς και ο Ψάρρης (πρόβλημα στο γόνατο).

Ο κ. Μαγκαφίνης δήλωσε στο Ioniansports.gr: “Ήρθα σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια ομάδα που αγαπώ πολύ. Μίλησα με τον κ Γούναρη στο τηλέφωνο, μου είπε πως παραιτήθηκε ο προπονητής, δεν ήμουν σε κάποια ομάδα αυτή την περίοδο και δέχθηκα να έρθω ξανά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε δήλωση. Πρέπει να δω τα παιδιά, να δουλέψω με την ομάδα και μετά μιλάμε. Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με την Κασσιώπη την οποία γνωρίζω πολύ καλά.  

Μέχρι την Κυριακή δε μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα αφού δεν υπάρχει χρόνος.  Πρέπει να το κερδίσουμε για να ανεβούμε και στον ψυχολογικό τομέα. Είναι επίσης νωρίς να μιλήσουμε για στόχο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και μετά όλα γίνονται. Θα δούμε τον Ιανουάριο αν χρειαστεί να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους ανθρώπους της Ζακύνθου”.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected