Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Δύσκολη έξοδος στο Βάταν

Μείον ένα παίκτη αριθμεί πλέον το ρόστερ για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, αφού «έσπασε» συναινετικά το συμβόλαιο του 34χρονου στόπερ, Κώστα Αποστολίδη, ο οποίος, όπως γράψαμε στο Imathia Sports News, ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ενόψει Ιανουαρίου. «To Τ.Α.Π. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολίδη και του ευχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».

Αυτή ήταν και η πρώτη αποδέσμευση στην ομάδα της Πιερίας, αλλά δεν… ξεμένει από κεντρικούς αμυντικούς, αφού τη θέση μπορούν να καλύψουν οι Τασίδης, Λιόλιος, Γιαντσέλης και Μιλκούδης.

Στα αγωνιστικά, για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής, με τον Βατανιακό εκτός έδρας, ο τεχνικός του Αιγινιακού δεν υπολογίζει δεδομένα στον τιμωρημένο Μητράκα, στον τραυματία Ραπτόπουλο, ενώ το Σάββατο θα κριθεί η παρουσία των Προβατίδη και Ντούλα στην τελική αποστολή.

Βεβαίως, το ντέρμπι… ξεχειλίζει από ιδιαιτερότητες, αφού οκτώ (!) συνολικά παίκτες του Αιγινιακού έχουν αγωνιστεί παλιότερα στον Βατανιακό και θα γυρίσουν σε οικείο περιβάλλον!

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα, Σακελλαρίδη, τους έμπειρους Τασίδη και Μποταϊτη, τους νεαρούς Κυπαρίσση, Μπουζούκη και Καραγιάννη, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον αμφίβολο Ντούλα και τον μεγάλο απόντα Ραπτόπουλο.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected