Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Ευκαιρία για τους…διώκτες!

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχουν οι διώκτες του Φίλιππου Μελίκης, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα εκτίσουν το ρεπό τους που είναι προγραμματισμένο για την αυριανή 13η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τον Ατρόμητο Διαβατού, θα περιμένει στραβοπάτημα κάποιων εκ των δύο ομάδων, αλλά και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που τυχόν νίκη, τον φέρνει σε απόσταση δύο βαθμών.

Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου, η οποία πλέον κατέχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 7 γκολ παθητικό, υποδέχεται στο Νεόκαστρο τον πάντα επικίνδυνο Αχιλλέα Νάουσας, ο οποίος προέρχεται από…ξεκούραση 2 εβδομάδων λόγω του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο εντυπωσιακός φέτος Ατρόμητος Διαβατού αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη. Οι “κυανόλευκοι” θα επιδιώξουν την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι “πράσινοι” ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για γρήγορη σωτηρία.

Ο τέταρτος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μεταβαίνει στη Μέση, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φίλιππο, σε ένα παιχνίδι που…Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, προβλέπεται να είναι κατάμεστο τόσο από φίλους των “ερυθρόλευκων” όσο και από τους φιλοξενούμενους, που είναι γνωστό ότι ακολουθούν παντού την αγαπημένη τους ομάδα. Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο, με τους γηπεδούχους να θέλουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι “ασπρόμαυροι” επιδιώκουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Στην Χαρίεσσα θα διεξαχθεί ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η τοπική ομάδα, που προέρχεται από εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων, υποδέχεται τον δυνατό Εθνικό Κλειδιού, σε ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι ταλανίζονται από προβλήματα τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΠ Βέροιας του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας Απόστολου Εμμανουηλίδη, μεταβαίνει στην Επισκοπή για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό, που μπορεί να έχει μόνο έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, ποτέ όμως δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Οι “κυανοκίτρινοι” με νίκη πλησιάζουν πιο κοντά στον αρχικό στόχο που είχαν θέσει, αφού θα φτάσουν τους 19 βαθμούς και θα αποτελέσει ένα σημαντικό…άλμα προς τη σωτηρία.

Στην Καψόχωρα διεξάγεται ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφατα προχώρησαν σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Οι γηπεδούχοι, με τον Χρήστο Τερζίδη πλέον στον πάγκο τους και προερχόμενοι από την καλή απόδοση με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που από την Τετάρτη 28/11 έχει στον πάγκο του τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας Αλέξη Χαμπαλάνοβ. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία, όπως δείχνουν και οι τελευταίες προπονήσεις.

Τέλος, στα Τρίκαλα ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετωπίζει τη Θύελλα Στενημάχου, σε ένα ακόμη ντέρμπι της ουράς και με τη νίκη να αποτελεί…βάλσαμο και για τους δύο αντιπάλους. Η νίκη επί της Επισκοπής την προηγούμενη αγωνιστική λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες του Γιάννη Γιάννου, ενώ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής, τρεις…στροφές πριν την αυλαία του πρώτου γύρου (σε παρένθεση η θέση της ομάδας στη βαθμολογία) :

Ατρόμητος Διαβατού (3) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (9)

Κεραυνός Επισκοπής (15) – ΑΕΠ Βέροιας (8)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (12) – Θύελλα Στενήμαχου (13)

Φίλιππος Μέσης (11) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4)

ΑΕ Χαρίεσσας (5) – Εθνικός Κλειδιού (6)

Αχιλλέας Νεοκάστρου (2) – Αχιλλέας Νάουσας (7)

ΑΕ Καψόχωρας (10) – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (14)

Ρεπό : Φίλιππος Μελίκης (1)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected