Διάφορα

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Θύελλα Στενημάχου 3-1

μπαλα7Την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, επικρατώντας της Θύελλας Στενημάχου, μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Η νίκη αποκτά σημασία καθώς εκτός των προαναφερθέντων στόχων, προήλθε με καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της επιστροφής του Άρη Μηνούδη, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του τραυματισμού του στους χιαστούς.

Η Θύελλα από την άλλη γνώρισε άλλη μία ήττα μακριά από την έδρα της, αν και αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η ήττα αυτή, σε συνδυασμό με τη νίκη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην Καψόχωρα, φέρνουν την ομάδα του Γιάννη Γιάννου (προπονητής των Τρικάλων την περίοδο 2006-2007) σε δυσχερέστερη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παιχνίδι κέντρου και προσπαθώντας να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Η μοναδική ουσιαστική φάση ήταν και το γκολ του Μέγα Αλέξανδρου στο 4ο λεπτό, με τον Κίτσα να χρίζεται σκόρερ, πετυχαίνοντας το το 4ο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν “μέτρα” στο γήπεδο όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και να πετύχει άλλα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 59′ μετά πολύ ωραίο συνδυασμό Κίτσα-Παπαδόπουλου, ο Παντριάς θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Θεοδωρίδη, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 74′ ο Παπαδόπουλος αυτή τη φορά, υποδεχόμενος την παράλληλη σέντρα του Κίτσα θα χριστεί σκόρερ, δίνοντας πλέον διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που θα καταφέρει η Θύελλα είναι να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Κυριάκο Γίδαρη στο 90+3′, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Μηνούδης Χ., Αθανασιάδης Α., Σερμπίνης, Κούκλας (62′ Μηνούδης Α), Σαλτουρίδης (76′ Καραντουλαμάς), Παντριάς, Κίτσας, Παπαδόπουλος (86′ Σούρλας)

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α. (74′ Κελέσμητος), Γκατζίδης, Κότελης, Σταμάτης Θ., Γίδαρης Δ., Καρατζάς (46′ Αδαμίδης), Γιάννου, Παπαλεξίου, Ματάτης, Γίδαρης Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected