Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-3

Δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερο…σενάριο για τον Αγροτικό Αστέρα, σαν αυτό που εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της Καψόχωρας! Στο ντεμπούτο του Αλέξη Χαμπαλάνοβ στον πάγκο των “πρασίνων”, ο Αγροτικός πέτυχε μεγάλη νίκη, πετυχαίνοντας 3 γκολ στα πρώτα 11 λεπτά! Μία εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε ούτε ο πιο φανατικός φίλος των φιλοξενουμένων και έφερε κλίμα τεράστιας ευφορίας και ενθουσιασμού στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου.

Από την άλλα η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στα πρώτα λεπτά, με τους παίκτες να μην μπορούν να συνειδητοποίησουν τι ακριβώς συνέβη! Η κάκιστη εμφάνιση των γηπεδούχων επισκίασε την επιστροφή του Στέλιου Διτσόλα στην ομάδα, κατόπιν επιθυμίας του νέου προπονητή των γηπεδούχων, με προοπτική να αποτελέσει τον βοηθό του έμπειρου τεχνικού.

Τα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα θα μείνουν στην ιστορία, καθώς όσο και αν ψάξουμε στην ιστορία, δύσκολα θα βρούμε αντίστοιχο ματς και μάλιστα σχεδόν με πανομοιότυπες φάσεις! Στο 3ο λεπτό ο Χριστιάς θα ανοίξει τον…χορό των γκολ και θα τον ακολουθήσει ο Πύρκας στο 8′, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Μεντεσίδη. Το…σενάριο θα ολοκληρωθεί με το γκολ του Χρήστου Οικονόμου στο 11′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ και τους παίκτες του Αγροτικού να μην…προλαβαίνουν να πανηγυρίσουν!

Η συνέχεια ήταν ουσιαστικά διαδικαστική, η ΑΕ Καψόχωρας δεν κατάφερε να αντιδράσει άμεσα που ίσως θα την έβαζε στο παιχνίδι, κάτι που έγινε στο 43′ με τον επανακάμψαντα Στέλιο Διτσόλα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ρίσκαραν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, κάτι που θα τους στοίχιζε και στην άμυνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν…φωτιά στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Βρέσκα θα βρει το Αγροτικό Αστέρα νικητή στο ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη νίκη μακριά από την Αγία Βαρβάρα.

Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες και ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στο Κλειδί, στην επιστροφή του Χρήστου Τερζίδη σε γνώριμα γι’ αυτόν μέρη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χατζόπουλος, Δαρλόπουλος (80′ Τσαλαμπάνας), Βλάχος (15′ Μανάκης), Μουσκεφτάρας, Όμπιντικ, Σταμούλης, Νιάκας (61′ Καρκαμάνης), Παπαδιάς, Πιπιλιάρης, Διτσόλας.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Βοργιατζίδης, Αδαμίκος, Μπάμπος, Τσανασίδης, Εφραίμ, Καφές (82′ Τσαουσίδης), Πύρκας (80′ Γκάνιος), Χριστιάς (87′ Δάλλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected