Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΟ Κάστωρ 0-3

DSCF5680

Οδυνηρή ήττα, κυρίως για τον τρόπο που προήλθε υπέστη η ΑΕ Αλεξάνδρειας, με το βαρύ 0-3 από τον πολύ καλό επιθετικά ΑΟ Κάστωρ. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη εκμεταλλεύτηκε τις εξαιρετικές ικανότητες των Σίμου και Τζιώτζη και πέτυχε σημαντική νίκη, που τον φέρνει στην 5η θέση με 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος και η ολιγωρία σε αρκετές φάσεις, στέρησαν την διεκδίκηση της νίκης, που θα του έδινε τη δυνατότητα να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας και κατέγραψε τα πάντα, ενώ στο βίντεο με τα στιγμιότυπα, θα δείτε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του Κάστορα.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή, που δυσχέρεινε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να μπερδέψουν ο ένας τον άλλο, με τον μεν Τόλη Τερζή να πρεσάρει ψηλά ενώ ο Πέτρος Τσούκλης επέλεξε να παίξει αμυντικά, να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να προτιμήσει τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει την εστία του Καρασαββίδη.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο, η μπάλα βρισκόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου και οι κάθετες πάσες των μέσων και των δύο ομάδων ανακόπτονταν σχετικά εύκολα από τους αμυντικούς. Παπαδόπουλος Κ.Ε. στο 17′, Καμπερίδης στο 25′ και το 27′ δεν θα καταφέρουν να χριστούν σκόρερ, ίσως στις πιο σημαντικές ευκαιρίες των “πρασίνων” στον αγώνα.

Από την άλλη πλευρά οι “βυσσινί” στο διάστημα αυτό αγωνίστηκαν κυρίως αμυντικά, με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος έμελλε να είναι το πλέον καθοριστικό για τους γηπεδούχους αλλά και εντυπωσιακό από την άλλη για τους Καστοριανούς.

Αρχικά ο καλύτερος του γηπέδου Σίμου θα ανοίξει το σκορ στο 54′ μετά από φάουλ του Τζιώτζη και σουτ του νεαρού παίκτη του Κάστορα, ένα γκολ που προκάλεσε νευρικότητα στους γηπεδούχους, οι οποίοι πλέον έπρεπε να ρισκάρουν για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Αμέσως ο Τόλης Τερζής πέρασε στο παιχνίδι τον Κώστα Παπαδόπουλο για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα πέρασε και ο Γιώργος Αλεξανδρής στη θέση του Αραπέλη.

Το ρίσκο τελικά δεν…έπιασε, αφού στο 80′ το ήδη “κρύο” γήπεδο (τόσο λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας όσο και για την παρουσία…20 μόλις θεατών) πάγωσε για τα καλά, όταν ο Τάσιος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, πάσαρε αριστερά στον αμαρκάριστο Δασκουλίδη και εκείνος θα πλασάρει, ο Καρασαββίδης θα βρει τη μπάλα αλλά αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα, “κλειδώνοντας” έτσι τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το άσχημο…σενάριο για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο στο 82′ όταν ο Τζιώτζης και πάλι από λάθος της άμυνας, θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα πλασάρει εύκολα τον τερματοφύλακα της ΑΕΑ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Κ.Ε. Παπαδόπουλος, Σίμος, Νουσιόπουλος, Καμπερίδης, Αβραμίδης, Χατζηβασιλειάδης (55′ Κ. Παπαδόπουλος), Αραπέλης (65′ Αλεξανδρής), Παπαδημητρίου
ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Γκούρλιας, Τράντας, Σαββίδης, Παπαθανασίου, Δινάδης, Σίμου (85′ Αναγνώστου), Τάσιος, Τζιώτζης, Τσούκλης, Αντωνιάδης (53′ Δασκουλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected