Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 (+φωτορεπορτάζ)

Με το εύθραυστο αλλά και αγχωτικό 1-0 ο Πυρσός Γρεβενών επικράτησε δίκαια του Μακεδονικού Κοζάνης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα της Κοζάνης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις, είχε μέτρια απόδοση, αλλά θα μπορούσε στο τέλος του αγώνα να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Κουτούλας ήταν εύστοχος (κεφαλιά από ένα μέτρο άουτ).

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι αλλά αρκετά δυνατό και από τις δύο ομάδες, οι Γρεβενιώτες πέτυχαν ένα τέρμα σε καίριο σημείο λίγο μετά την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου (55′) το οποίο τελικά ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχής βροχόπτωσης ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν τις ευκαιρίες .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να το παλέψουν το παιχνίδι αλλά φάνηκαν καθαρά πως δεν είχαν τις επιθετικές λύσεις που θα μπορούσαν να τους δώσουν έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή και στο 12’ ο Κουτούλας θα βγει μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά θα αργήσει να σουτάρει η μπάλα θα κολλήσει στα νερά και οι αμυντικοί θα προλάβουν να απομακρύνουν.

Στη συνέχεια ο Πυρσός πήρε την πρωτοβουλία και στο 15’ ο Μπόζιαρης Π., εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στο Γκέτσιο, που θα πιάσει το δυνατό σουτ για να απομακρύνει ο Σαριόγλου λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 17’ ο Ευαγγελόπουλος σέντρα μέσα στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Τσαρτσαρή λίγο έξω.

Στο 22’ ο Δούμας θα βγάλει ωραία σέντρα, νέα κεφαλιά του Τσαρτσαρή αποκρούει ο Βαρυτιμίδης.

Στο β’ ημίχρονο ο Πυρσός συνέχισε να πιέζει και στο 47’ ο Γεωργίου με κάθετη μπαλιά θα βγάλει τετ-α-τετ το Κουτσομήτρο, αλλά αυτός θα πλασάρει άουτ.

Στο 55’ κόρνερ με τον Μπόζιαρη Π., μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στο Κουτσομήτρο που με γυριστό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα γράψει το 1-0.

Στο 67’ σέντρα του Δούμα κεφαλιά του Τσαρτσαρή, μπλοκάρει ο Βαρυτιμίδης.

Από το 70’ ο Μακεδονικός ισορρόπησε και βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, στο τελευταίο δεκάλεπτο, πίεσε ακόμα πιο πολύ τον Πυρσό χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 80’ η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μαλούτας θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κουτούλας από ένα μέτρο και χωρίς πίεση, θα καταφέρει να στείλει  με νέα κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Στο 84’ διαγώνιο σουτ του Τσαμπούρη μέσα από την περιοχή, άουτ.

Στο 92’ φάουλ του Αποστολίδη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σαριόγλου, λίγο έξω.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Π., Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Τσαρτσαρής, Δούμας (87’ Μπόζιαρης Κ.), Κουτσομήτρος ( 78’ Μπόλος), Κοσμίδης, Γκέτσιος (89’ Καραγιάννης).

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Σαριόγλου, Αργυρόπουλος, Κυπίρτογλου, Μαντζώλας (46’ Αντωνόπουλος Γρ.), Τσαμπούρης, Κουτούλας, Σαββούδης (67’ Νικολάου), Ζιαζιάς (46’ Παπαδημητρίου), Μαλούτας, Αποστολίδης.

*Ματιές στα σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected