Κατηγορίες
Γενικά

Γιώργος Παπαστεργίου : “Στην ομάδα υπάρχει ποιότητα”

66996_338728839558719_1170436475_nΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Ημαθιώτη μέσο της Ζακύνθου, Γιώργο Παπαστεργίου και μιλήσαμε για τη Ζάκυνθο και την εμπειρία του στην ομάδα του Ιονίου. Ας δούμε τι είπε ο 21χρονος (31/5/1993) πρώην παίκτης του Αετού Σκύδρας στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για τη φετινή περίοδο και την πιθανότητα για άνοδο, λόγω και της αναδιάρθρωσης : “Είμαστε κοντά σε ένα όνειρο που αν το εκπληρώσουμε, θα μας βοηθήσει και εμάς να πάμε πιο ψηλά και σίγουρα η συμμετοχή στη Football League αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο για την καριέρα μας. Το “κλειδί” φέτος δείχνει να είναι η έδρα μας, αφού εκεί έχουμε πάρει τους φετινούς βαθμούς μας και αυτό εκμεταλλευόμαστε”.

Για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει η ομάδα στον οικονομικό τομέα : “Οι συνθήκες είναι δύσκολες και αυτό το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Θεωρώ ότι εμείς πρέπει να μην επηρεαζόμαστε 541102_313105372121066_737024548_nαπό αυτά και να κοιτάμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο”.

Για το επίπεδο της ομάδας : “Πιστεύω πως στην ομάδα υπάρχει πολύ ποιότητα και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Γνωρίζω ότι οι ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης”.

Για το Imathia Sports News και την ειδική στήλη που έχει για τους Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Ημαθίας : “Θεωρώ ότι το blog σας είναι ένα “εργαλείο” για τους αναγνώστες της Ημαθίας και όλοι γνωρίζουμε ότι ο νομός μας είναι ποδοσφαιρόφιλος και αγαπά το άθλημα. Για μας είναι σημαντικό οι φίλοι και οι συγγενείς μας να μαθαίνουν νέα μας και πιστεύω ότι είναι σημαντικό το ότι γίνεται μέσα από το blog σας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected