Κατηγορίες
Football League

Αν. Επανομής: Διαφωνία και παραίτηση Μπαξεβάνου!

μπαξεβανος

«Ορφανή» έμεινε για δεύτερη φορά μέσα στην φετινή περίοδο η τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Επανομής, καθώς την Πέμπτη (13/12) ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπέβαλε την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός προπονητής είχε διαφωνία με τον μεγαλομέτοχο της Αναγέννησης, Μιχάλη Μπαλασά, αναφορικά με το γήπεδο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δεν είχαν καλές σχέσεις.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπαίνει εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή, με τους Νικηφόρο Κάκογλου και Βάιο Στεργιόπουλο να αναλαμβάνουν την ευθύνη των προπονήσεων και δεν αποκλείεται να μείνουν στην τεχνική ηγεσία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη…

Από εκεί και πέρα, τροχαίο είχαν στον περιφερειακό της πόλης οι Τάσος Κουκουλέκης, Αλέξης Ταχμαζίδης και Άγγελος Καραντασιάδης, χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Πάντως, και οι τρεις απουσίαζαν από την προπόνηση. Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Πάτρικ Ογκουνσότο που γύρισε από την Νιγηρία.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected