Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική – Ειδησεογραφία των ομάδων της Κοζάνης

Κοζάνη

Τις δικές της αρχές και κανόνες θα πρέπει να βάλει η Κοζάνη απέναντι στη δυνατή ομάδα των Λευκαδίων για να φτάσει στη νίκη. Η πρωτοπόρος ομάδα του 3ου ομίλου προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων και απέναντι στα Λευκάδια εκτός έδρας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Θυμίζουμε ότι χθες κέρδισε και στα χαρτιά τους 3 βαθμούς, από την ένσταση που κατέθεση για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παρασκευάς, αναφερόμενος στην ομάδα των Λευκαδίων, στάθηκε στη δύναμη της έδρας των αντιπάλων. Για αυτό και όπως τόνισε, αν οι παίκτες του θέλουν να πάρουν το διπλό θα πρέπει να παίξουν συγκεντρωμένα και να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Μακεδονικός Κοζάνης

“Μαύρα μάτια” έκανε ο Μακεδονικός για να αγωνιστεί στην έδρα του, όπου επιστρέφει μετά από δύο σερί εκτός έδρας ματς. Η έτερη ομάδα της Κοζάνης έδωσε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Παναργειακό, όπου σημείωσε την πρώτη του νίκη και τον Πυρσό όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0. Την Κυριακή (16/12, 15:00) υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης την φορμαρισμένη και αήττητη ομάδα του Μακροχωρίου και ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου του, ώστε να φτάσει στη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για μια καλύτερη συνέχεια .

Η ανακοίνωση

“Με “όπλα” του το αγωνιστικό πάθος, την θέληση για την πρώτη εντός έδρα νίκη , αλλά και την υποστήριξη του κόσμου , ο Μακεδονικός υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα (16/12, 15:00) στο «ΔΑΚ» την πολύ δυνατή και αήττητη ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ΄ εθνικής. Το ζητούμενο είναι να έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων , που απ’ ότι φαίνεται θα την έχει. Όπως την είχε και στους προηγούμενους αγώνες. Φίλαθλε του ποδοσφαίρου , η ομάδα μας σε χρειάζεται στο πλευρό της στον αγώνα της απέναντι στους Βεροιώτες, ώστε να πετύχει τη πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό, λοιπόν, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ δίπλα της…!!!

Η παρουσία του κόσμου είναι για μας το πιο σημαντικό κομμάτι και με την αγωνιστική συμπεριφορά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο αυτό υπερήφανο που έρχεται στο γήπεδο. Το Δ.Σ του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τους φετινούς στόχους της. Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία και για τη σωστή προσέγγιση και την μεταχείριση που πρέπει να του γίνει από μέρους των Διοικούντων του Μακεδονικού ,αποφασίσαμε να κρατήσουμε χαμηλό το κόστος των εισιτηρίων. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ και για τους μαθητές δωρεάν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected