Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-3

Εντυπωσιακός αλλά και πολύ επεισοδιακός ήταν ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, έχοντας ένα πολύ δημιουργικό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε και πέτυχε πολύ σημαντική νίκη επί του Αγροτικού, που “φωνάζει” για τη διαιτησία του κ. Βρέσκα και των βοηθών του.

Η ήττα για τους “πράσινους” ίσως αποδειχθεί καθοριστική στη συνέχεια, παρόλο που ο αγώνες ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αλέξη Χαμπαλάνοβ και τους παίκτες του. Η επιθετικότητα και η σωστή τακτική στο ξεκίνημα του αγώνα, έδωσε τα ηνία στους γηπεδούχους και δυσκόλεψε αρκετά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκαν πως δεν περίμεναν τόσο παθιασμένους τους αντιπάλους τους. Η υπεροχή και η πίεση απέφερε καρπούς στο 28′ όταν ο Εφραίμ θα βάλει τη ομάδα του μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό έως την ανάπαυλα, με το γκολ του Κύπριου χαφ να δίνει το προβάδισμα στον Αγροτικό, αν και στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και απείλησε την εστία του Βερβαντίδη. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Τσανασίδη που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ (31′) ενώ είχαν και δοκάρι με τον Χριστιά αφού απέκρουσε πρώτα ο Θεοδώρου (36′).

Το δεύτερο μέρος έμελλε να είναι το πλέον καθοριστικό. Ότι συνέβη στον αγώνα, έγινε στο δεύτερο 45λεπτο, το οποίο περιελάμβανε τρία γκολ, πολύ ένταση και έξαλλες διαμαρτυρίες προς το διαιτητικό τρίο. Στο 48′ έγινε άλλη μία φάση για την οποία “φωνάζει” ο Αστέρας, όταν σε σουτ του Χριστιά, η μπάλα προσέκρουσε στον Μπουκλά, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι.

Η συνέχεια ανήκει στους “ασπρόμαυρους” και την αρχή έκανε στο 53′ όταν ο Θανάσης Κίτσας φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ο αγώνας από το σημείο αυτό και μετά έγινε υπέρμετρα σκληρό, τα μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο διαιτητής της συνάντησης παρατήρησε με κίτρινη κάρτα πολλούς παίκτες, ενώ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Λευτέρη Κίτσα του Π. στο 82′ για επικίνδυνο παίξιμο.

Πέντε λεπτά πριν ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στον αγώνα με δράστη τον Λαδά αυτή τη φπρά,  ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του. Το τελικό 1-3 πέτυχε με χατ-τρικ ο πρώτος σκόρερ των “ασπρόμαυρων”, Γιώργος Κίτσας, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Α., Τέτος, Αδαμίκος (61΄Πύρκας), Τσανασίδης, Μπάμπος, Εφραίμ, Καφές, Οικονόμου Χ., Χριστιάς (66΄Γκάνιος).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Θεοδώρου Κ. (66′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Π., Τζέπης Γ., Λαδάς, Κίτσας Θ., Χαρισούδης, Κίτσας Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected