Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Μακροχώρι 0-3

843_10200304147071469_1347800408_nΣυνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς το Μακροχώρι, που αποδυκνείει πως φέτος αποτελεί μία ομάδα με εξαιρετικό υλικό και εντυπωσιακό (τις περισσότερες φορές) τρόπο παιχνιδιού, όπως παραδέχτηκε και χθες ο αντίπαλος προπονητής, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τη συνεργάτιδα του Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κατάφερε να φύγει με το “διπλό” και από την Κοζάνη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε πολύ τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει φέτος να αποφύγει την επιστροφή του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και στο ΔΑΚ Κοζάνης, κατέγραψε ότι συνέβη, ενώ εντυπωσιακό είναι τόσο το φωτορεπορτάζ όσο και το βίντεο με τα στυγμιότυπα.

Οι “ασπρόμαυροι” διάβασαν σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου και με το pressing ψηλά, κατάφεραν να δυσκολέψουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να προβούν σε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και να δυσκολεύονται να βγουν μπροστά. Το γρήγορο γκολ του Βελλίνη στο 20′ μετά την εξαιρετική κίνηση του Αντώνη Ηλιάδη και την πολύ ωραία κάθετη πάσα, αποσυντόνισε την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα και λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός ανέβασε την απόδοση του, ρίσκαρε πολύ χωρίς όμως να πετύχει το γκολ που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού και θα έβαζε τους “κυανέρυθρους” στο παιχνίδι. Στο τέλος μίλησε η εμπειρία των παικτών του Γιάννη Κερλίδη, οι οποίοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά “καθάρισαν” το ματς και ξεκινά πλέον η προετοιμασία για το Ημαθιώτικο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΦΑΣ Νάουσα στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Λεπτό προς λεπτό

18′ Εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριάδη, ο Σταματέλος θα μπλοκάρει με τη δεύτερη προσπάθεια.

20′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή κίνηση του Αντώνη Ηλιάδη από αριστερά, περνάει δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή περνά παράλληλα στον Βελλίνη, ο οποίος ως “τρέιλερ” θα πλασάρει και θα ανοίξει το σκορ (0-1).

24′ Κίτρινη κάρτα Σαριόγλου.

31′ Σέντρα του Μπάκανου από δεξιά, στην πορεία της μπάλας ο Βούλγαρης, ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τζοφώλης θα ακυρώσει το γκολ ως οφ-σάιντ στον σκόρερ.

32′ Μόνος του ο Γεωργίου μέσα στην περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ, η μπάλα άουτ. Στη συνέχεια της φάσης ο Σταματέλος, μετά την ανεπιτυχή επίθεση των γηπεδούχων, θα επιχειρήσει βολέ, η μπάλα θα φτάσει αριστερά στον Αντώνη Ηλιάδη, ο οποίος θα σουτάρει δυνατά, με υπερένταση ο Βαρυτιμίδης σε κόρνερ.

35′ Κίτρινη κάρτα Μαντζώλας.

38′ Πάσα του Βούλγαρη αριστερά στον Αντώνη Ηλιάδη, σουτ του τελευταίου η μπάλα άουτ.

39′ Σουτ του Νικολάου από πλεονεκτική θέση, αποκρούει με τα πόδια ο Σταματέλος, νέου σουτ του επιθετικού του Μακεδονικού θα μπλοκάρει σταθερά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

40′ Κόρνερ του Τσαμπούρη από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, περνά από όλους και φεύγει άουτ από την άλλη πλευρά.

42′ Κόρνερ του Γεωργίου από δεξιά, αποδέκτης της μπάλας ο Βελλίνης, θα επιχειρήσει σουτ η μπάλα μόλις άουτ.

44′ Κίτρινη κάρτα Βελλίνης.

46′ Δύο αλλαγές για Μακεδονικό, ο Ζιαζιάς στη θέση του Αργυρόπουλου και ο Σαββούδης στη θέση του Κυπίρτογλου.

47′ Εκτέλεση φάουλ του Νικολάου, κεφαλιά του Σαριόγλου η μπάλα άουτ.

49′ Πάσα του Πιετρά στον Αντώνη Ηλιάδη, αυτός περνά τον Κατσίκα, έξοδος του Βαρυτιμίδη στα πόδια του επιθετικού του Μακροχωρίου, αυτός θα σουτάρει η μπάλα άουτ.

51′ Σουτ του Βελλίνη έξω από την περιοχήκ θα διώξει σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης.

65′ Αλλαγή για τον Μακεδονικό, ο Αντωνόπουλος στη θέση του Ζαχαριάδη.

66′ Κίτρινη κάρτα Γεωργίου.

70′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Μακεδονικού. Ο Σαββούδης θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά, ο Γρηγόρης Ηλιάδης θα διώξει με το κεφάλι, η μπάλα θα φτάσει στον Ζιαζιά μέσα στην περιοχή, θα σουτάρει αμέσως με τη μπάλα να πηγαίνει μόλις άουτ.

72′ Κόρνερ του Γεωργίου από δεξιά, ο Ζαρογιάννης θα κάνει το κοντρόλ, το σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Βαρυτιμίδης σε κόρνερ.

73′ Κίτρινη κάρτα Τσακαλίδης.

77′ Κίτρινη κάρτα Σταματέλος.

84′ Αλλαγή για το Μακροχώρι, ο Μαυριδόγλου στη θέση του Βούλγαρη.

84′ Κίτρινη κάρτα Μπάκανος.

86′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη πάσα του Γεωργίου στον Αντώνη Ηλιάδη, αυτός εύκολα θα κάνει το 0-2.

88′ Σουτ του Ζιαζιά έξω από την περιοχή, ο Σταματέλος θα μπλοκάρει.

89′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Γρηγόρη Ηλιάδη από αριστερά, ο Βελλίνης θα βγει τετ-α-τετ με τον Βαρυτιμίδη και θα πετύχει το δεύτερο του γκολ στον αγώνα.

90′ Δύο αλλαγές για το Μακροχώρι, ο Γιώργος Συμεωνίδης στη θέση του Βελλίνη και ο Αντωνίου στη θέση του Γεωργίου.

90+1′ Κίτρινη κάρτα Πιετρά.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Σαριόγλου, Μαντζώλας, Κουμπούρας, Μαλούτας, Αργυρόπουλος (46′ Ζιαζιάς), Κυπίρτογλου (46′ Σαββούδης), Κατσίκας, Τσαμπούρης, Νικολάου, Ζαχαριάδης (65′ Αντωνόπουλος Κ.).

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης Γ., Ζαρογιάννης, Γεωργίου (90′ Αντωνίου), Πιετρά, Βούλγαρης (84′ Μαυριδόγλου), Ηλιάδης Α., Τσακαλίδης, Βελλίνης (90′ Συμεωνίδης Γ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected