Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Παναργειακός Ορεστικού (φωτορεπορτάζ +ανάλυση αγώνα)

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για την Κοζάνη, η οποία συνεχίζει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, ενώ διεύρυνε στις 9 αγωνιστικές το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά ήταν καταιγιστική με αντίπαλο τον Παναργειακό Ορεστικού, τον οποίο και φιλοδώρησε με 6 γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Καστοριάς και από το πρώτο λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους. Έχοντας σε καλή μέρα όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα, δημιούργησε πάρα πολλές καταστάσεις στα καρέ του Σαραφιανού.  Μόλις στο 8’ ο Κάλφας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τοπάλη έκανε το 1-0 και στο 26’ ο δημιουργός έγινε…εκτελεστής, με σουτ λίγο κάτω από το ημικύκλιο της σέντρας, το οποίο πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον Σαραφιανό για το 2-0.
Το παιχνίδι είχε ήδη πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά απέμενε να φανεί σε ποιο ύψος θα έφτανε το σκορ. Ο Στεργιόπουλος στο 59’ σημείωσε το 3-0, για να έρθει ο Ζηνόβιος στο 66’ να κάνει το4-0, δίνοντας πλέον διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το…κρεσέντο συνεχίστηκε στο 70’, όταν ο βραχύσωμος Ντεμιράι εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του αλλά και την αδράνεια της άμυνας, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το τελικό 6-0 το διαμόρφωσε ο Κάλφας στο 82’, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε, άνοιξε…λογαρισμό στο φετινό πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα
Η Κοζάνη δείχνει ασταμάτητη. Είναι μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και η εξαιρετική της χημεία αποτυπώνεται πλήρως στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Το εντυπωσιακό της ρεκόρ στην άμυνα με το μηδέν παθητικό, που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας (η έρευνα του Imathia Sports News σχετικά, έκανε…πάταγο), δείχνουν πως η ιστορική ομάδα της Κοζάνης δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική Ερασιτεχνική.
Από την άλλη πλευρά, ο Παναργειακός Ορεστικού αποτελεί ένα σύνολο που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται και δεν προσπαθεί να καταστρέψει το ποδόσφαιρο του αντιπάλου. Σίγουρα ο τρόπος αυτός παιχνιδιού πολλές φορές στοιχίζει, όπως στον χθεσινό αγώνα, όμως συμβάλλει στο θέαμα και στην βελτίωση της εικόνας που τόσο πολύ ελπίζει πως θα δει ο κόσμος της ομάδας και όχι μόνο.
Διατητής της συνάντησης ο “δικός μας” κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους επίσης Ημαθιώτες Γιάντση και Ασβεστάρα.
Συνθέσεις
Κοζάνη : Γκαραβέλης (80’ Κοκκινίδης), Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκιδης (73’ Μπέμπης), Κάλφας, Καραμπατζάκης. Ταφαρλής, Ντεμιράι (80’ Μπίντσης), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ.
Παναργειακός : Σαραφιανός, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Ιωαννίδης Ι., Βασιλειάδης, Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος
*φωτ. από Ματιές στα σπορ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected